Άδωνις Γεωργιάδης / Επική κωλοτούμπα και εύσημα στον Καρανίκα για τη φαρμακευτική κάνναβη

, (VIDEO) ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟN Ν. ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. “ΕΥΛΟΓΙΑ” ΠΛΕΟΝ Ο “ΜΠΑΦΟΣ” ΚΑΙ ΟΙ “ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΕΣ” ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, INDEPENDENTNEWS

Σε μία άνευ προηγουμένου κωλοτούμπα σχετικά με τη φαρμακευτική κάνναβη προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μιλώντας στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου ομολόγησε ότι η ΝΔ το 2018 είχε κάνει λάθος ενώ αναγνώρισε και τη συμβολή του Νίκου Καρανίκα.

«Το 2018 δεν ήμασταν ώριμοι να αναγνωρίσουμε τις μεγάλες προοπτικές που έδινε η φαρμακευτική κάνναβη στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας» ανέφερε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε τη θετική συμβολή του κύριου Καρανίκα. Μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που έχουμε με το οποίο έχουμε προφανώς σοβαρές πολιτικές διαφορές και έχουμε δημόσια συγκρουστεί ιδιαίτερα πολύ, όμως για την περίπτωση της φαρμακευτικής κάνναβης εγώ θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής. Η παρουσία του κυρίου Νίκου Καρανίκα ήταν θετική και το γεγονός ότι πολέμησε για αυτό και πολεμά ακόμα και σήμερα τον τιμά».

Υπενθυμίζεται ότι το 2018 η ΝΔ είχε καταψηφίσει το σχετικό νομοσχέδιο, εξαπολύοντας χυδαία επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι μετατρέπει την Ελλάδα σε «απέραντη χασισοφυτεία» και «εκτροφείο μπάφων». Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο «μπάφος είναι η πρώτη επένδυση του ΣΥΡΙΖΑ».

Η ΑΥΓΗ