Στην Άβυσσο της φρίκης -Ομαδικοί ενταφιασμοί στη Νήσο Χάρτ της Νέας Υόρκης (pics-video)

Posted on April 10, 2020, 3:45 pm
3 secs

Η Νήσος Hart,επί δεκαετίες χρησιμοποιείται για τον ενταφιασμό (συνήθως αστέγων) ανθρώπων, η που δεν έχουν συγγενείς στη Νέα Υόρκη.

Η διαδικασία αυτή ως το πρόσφατο παρελθόν,τελούνταν μια φορά την εβδομάδα κάτι όμως που άλλαξε δραματικά με την πανδημία του Covid-19 να λυσσομανά στη Μητρόπολη Νέας Υόρκης.

Η εκατόμβη των “νεκρών στα αζήτητα,” αυξήθηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό που οι αρχές προχώρησαν σε αποφάσεις που με την υλοποίηση τους θυμίζουν έντονα εικόνες φρίκης από τον Β’Παγκόσμιο πόλεμο η το Βιετνάμ.

Η λειτουργία ταφής στη Νήσο Χαρτ από μια ημέρα την εβδομάδα που ίσχυε, αποφασίστηκε να “δουλεύει¨24 ώρες και 7 ημέρες την εβδομάδα για την μαζική ταφή των ανθρώπων αυτών εξαιτίας έλλειψης “ψυγείων” στην πόλη ,λόγο της ραγδαίας και μη υποχωρούσας πανδημίας που πλήττει σε απόλυτο βαθμό τις ΗΠΑ (16.697 νεκροί) με επίκεντρο τη Νέα Υόρκη,όπου οι νεκροί έφτασαν τους 5.150.Τα νέα κρούσματα στη Νέα Υόρκη αυξήθηκαν κατά 10.000 μόνο την Πέμπτη, φθάνοντας σε σύνολο τα 159.937. Το σύνολο κρουσμάτων στις ΗΠΑ, έως αυτή την ώρα, έφτασε τον αριθμό των 466.299.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την “διεκπεραίωση” των ταφών επιστρατεύτηκαν τρόφιμοι των φυλακών οι οποίοι εργάζονται ακατάπαυστα στο επίκεντρο της φρίκης.

Η MediaDrone και το ΒΒC (από το οποίο αντλήσαμε πληροφορίες όπως και από άλλα μέσα),κάνοντας χρήση των drones που διαθέτουν,κατέγραψαν τις εικόνες και το video που σας παραθέτουμε.

Στην Άβυσσο της φρίκης -Ομαδικοί ενταφιασμοί στη Νήσο Χάρτ της Νέας Υόρκης (pics-video) Στην Άβυσσο της φρίκης -Ομαδικοί ενταφιασμοί στη Νήσο Χάρτ της Νέας Υόρκης (pics-video) Στην Άβυσσο της φρίκης -Ομαδικοί ενταφιασμοί στη Νήσο Χάρτ της Νέας Υόρκης (pics-video) Στην Άβυσσο της φρίκης -Ομαδικοί ενταφιασμοί στη Νήσο Χάρτ της Νέας Υόρκης (pics-video) ...