Θ. Φωτίου στο OPEN TV: Να αξιοποιηθούν τώρα τα 37 δισ. που εξασφάλισε ο ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Posted on March 18, 2020, 11:34 am
6 secs

H αναπληρώτρια τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμία διακοπή παροχών (ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, φυσικό αέριο)

«Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες ως προς τη ζωή τους μέσα από το δημόσιο σύστημα υγείας και ως προς την οικονομική τους επιβίωση. Να καταπολεμήσουμε το φόβο» τόνισε η αναπληρώτρια τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου.

Όπως σημείωσε μιλώντας στο Open Beyond, «ως ΣΥΡΙΖΑ έχουμε βάλει πλάτη, δουλεύουμε κανονικά σα να είχαμε και εμείς πλήρη ευθύνη και με τις προτάσεις μας προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Είμαστε περήφανοι γιατί εξασφαλίσαμε με τον ελληνικό λαό τα 37 δισ. ευρώ τα οποία τώρα πρέπει να αξιοποιηθούν ώστε να αισθανθούμε όλοι ασφαλείς».

Συνεχίζοντας, η Θ. Φωτίου επισήμανε ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμία διακοπή παροχών (ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, φυσικό αέριο). Παράλληλα ζήτησε να υπάρξει μία έκτακτη ενίσχυση 50% του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και των αναπηρικών προνοιακών επιδομάτων.

Τέλος, ζήτησε να υπάρξει για τους ηλικιωμένους τηλεφωνική γραμμή Sivler Alert Γραμμή Ζωής. «Χρειάζεται προσοχή τα ιδρύματα μπορεί να γίνουν μία βόμβα όπως έγινε στην Ισπανία» κατέληξε.

 

 

 

 

 

 

avgi.gr

...