Πέντε νέοι θάνατοι στην Ελλάδα από τον κορονοϊό

Posted on 29 Μαρτίου, 2020, 4:28 μμ
0 secs

Μακραίνει η λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους από τον φονικό ιό την Κυριακή, ανεβάζοντας τον τραγικό κατάλογο στους 37.

Πρόκειται για έναν 40χρονο που νοσηλευόταν στο Αττικόν με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, έναν 62χρονο στο Σωτηρία με καρδιολογικά προβλήματα, έναν 65χρονο στο ΑΧΕΠΑ και έναν 71χρονο από την Ξάνθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήματα), καθώς και μία 86χρονη στο Σισμανόγλειο.

Όσον αφορά στην Ξάνθη, πρόκειται για τον τρίτο θάνατο ασθενούς με κορωνοϊό. Προηγήθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο αλλά και ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό.

Την ίδια στιγμή η λίστα των κρουσμάτων που καταγράφονται στην πόλη αυξάνεται, καθώς δύο ακόμη στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί.

Να θυμίσουμε πως ο Εχίνος βρίσκεται από την Τετάρτη σε καθεστώς καραντίνας, ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί και φοιτητές που έχουν επιστρέψει από την Τουρκία και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο εκτός του αστικού ιστού της Ξάνθης.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα, τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα είναι 1.061.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το απόγευμα τόσο για την πορεία του ιού και τον αριθμό των κρουσμάτων όσο και για τους νεκρούς.

...