«Η κυβέρνηση σε μια κρίσιμη στιγμή κάνει αυτό που ήξερε εδώ και χρόνια΄, να διχάζει, το έκανε ως αντιπολίτευση στο προσφυγικό και στο θέμα των Πρεσπών. Σήμερα αντί να αναγνωρίσει τις αντιφάσεις της προηγούμενης περιόδου και να προσπαθήσει να διαχειριστεί το κρίσιμο ζήτημα του προσφυγικού, επιλέγει ως αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ διχάζοντας τον ελληνικό λαό» δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και την εκπομπή «Ορθά-Κοφτά.

 

Π.Σκουρλέτης: ” H Ν.Δ. με την πολιτική της ανοίγει τον δρόμο στον εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας” (Ηχητικό)

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «Η ΝΔ ανοίγει τον δρόμο στην ακροδεξιά και τον εκφασισμό της κοινωνίας» υπογραμμίζοντας πως «πρέπει να βάλουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε ορθολογικά τα ζητήματα των ημερών και της προσφυγικής κρίσης αλλά δε μπορούμε να αφήνουμε πεδίο απέναντι σε ακροδεξιές μισαλλόδοξες απόψεις καθώς η κυβέρνηση δεν υιοθέτησε έγκαιρα σχέδιο αποσυμφόρησης των νησιών του Αιγαίου «για να μην έρθει σε κόντρα με τη δική της προπαγάνδα, “τα δικά της παιδιά” στην υπόλοιπη Ελλάδα που τα είχε διαπαιδαγωγήσει σε μια αντίληψη ρατσιστική και κοντόφθαλμη που διογκώνει το ζήτημα».

Για το μεγάλο ζήτημα της εξάπλωσης του Κοροναϊου και την διαχείριση του προβλήματος, εκ μέρους της κυβέρνησης,σχολίασε πως «σε αυτές της στιγμές αντιλαμβάνεται κανείς το ρόλο που μπορεί να παίξει ένα δημόσιο Σύστημα Υγείας». «Μπορεί άραγε να αντιμετωπιστεί με ΣΔΙΤ το ζήτημα του κορωνοϊού;»

 

...