Ο ΦιλόΔημος δεν βόλευε..

Posted on 09 Απριλίου, 2020, 5:12 μμ
7 secs

Σήμερα υπεγράφη η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το νέο πρόγραμμα «Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης της Αυτοδιοίκησης», που φέρει το όνομα του Αντώνη Τρίτση.

Το νέο πρόγραμμα, αντικαθιστά τον «ΦιλόΔημο», έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και νυν γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, από τους εμπνευστές του προγράμματος ΦιλόΔημος, με ανάρτησή του στο twitter, κατηγορεί την κυβέρνηση της ΝΔ, ότι πάγωσε το πρόγραμμα γιατί δεν ανέχεται ότι δεν είναι δικό τους, ενώ έκανε λόγο για χρηματοδοτήσεις με όρους αδιαφάνειας και πελατειακής λογικής.

“Η κυβέρνηση “πάγωσε” κ διέσυρε τον ΦιλόΔημο, μοναδικής αξίας χρηματοδοτικό εργαλείο για την ΤΑ με λαϊκή αναγνώριση! Επειδή ήταν έργο #ΣΥΡΙΖΑ Τώρα πάνε για χρηματοδοτήσεις με όρους αδιαφάνειας και πελατειακής λογικής, αξιώνοντας και συναίνεση! Δεν ανέχτηκαν ό,τι δεν ήταν δικό τους”, τονίζει ο Πάνος Σκουρλέτης στο tweet που ανήρτησε.

Για να συμπληρώσει σε ανάρτησή του στο facebook, “Δεν ανέχτηκαν ό,τι δεν ήταν δικό τους και το αντικαθιστούν με επικοινωνία και λόγια. Αυτά δεν τα χρειάζεται η Αυτοδιοίκηση, άλλες είναι οι ανάγκες τώρα. Ο ΦιλόΔημος πέρασε τις “εξετάσεις”, μα τον καταργούν Επιστροφή στη λογική της εξουσίας που μας χρεοκόπησε.”

Κάτι ξέρει παραπάνω.

...