«Δεν μπορεί να υπάρξει συναίνεση α λα καρτ και μόνο από έναν. Λογαριαζόμαστε επομένως τώρα. Δεν είμαι της σχολής να τα σημειώσουμε στο «τεφτέρι» μας και θα τα πούμε μετά. Αυτά είναι πολιτικές ανοησίες. Ο λογαριασμός μας είναι καθημερινός»

Λογαριαζόμαστε με ήθος, με ύφος, με τη δεοντολογία που χρειάζεται. Όλη μας η δράση γίνεται στο όνομα του να μείνει η κοινωνία όρθια τόνισε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής,Νίκος Βούτσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κόκκινο 105,5 και την Ευγενία Λουπάκη.

Η κρίση της πανδημίας ήρθε μετά την κρίση στον Έβρο που είχε πράγματι ιδιαίτερα στοιχεία και μετά και την κρίση με τις προσφυγικές δομές. Επειδή τότε είχαν συνηθίσει εν είδει και οιωνεί και στα όρια στρατιωτικού νόμου να υπάρχει η συζήτηση γύρω από αυτά τα ζητήματα, αντιλαμβάνεστε ότι ως συνέχεια και με μία έννοια μιθριδατισμού έχουμε μπει σ’ αυτήν τη δεύτερη κρίση και στη δεύτερη φάση που φοβάμαι να μη μείνει «παραμένων χάσμα» και να μη μείνει και «παραμένουσα πληγή» στη Δημοκρατία. Ας ελπίσουμε να μη συμβεί κάτι τέτοιο], επεσήμανε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Τώρα λογαριαζόμαστε με ήθος, με ύφος, με τη δεοντολογία που χρειάζεται. Τώρα λογαριαζόμαστε εκ μέρους της κοινωνίας και όχι εκ μέρους της κομματικής κεφαλαιοποίησης. Όλη μας η δράση, όπως αναφέρει και η τελευταία ανακοίνωση του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται στο όνομα του να μείνει η κοινωνία όρθια. Όχι για πολιτική και κομματική κεφαλαιοποίηση», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.