Σας προσκαλούμε στην ερχόμενη μας ψηφιακή εκδήλωση, σε συνεργασία με το Hellenic American Opera Company και την Ιόνιο Πολιτιστική Ομοσπονδία, στις 17 Ιανουαρίου 3:00μ.μ. ώρα ΝΥ (10:00μμ ώρα Ελλάδος). Θέμα της, η Όπερα και το Μουσικό Θέατρο στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος, στα πλαίσια του εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική επανάσταση.
Μία εκδήλωση η οποία θα σας παρουσιάσει μία σημαντική πτυχή του Ελληνικού πολιτισμού, που παρά την εκτενή της διάρκεια(περί τα 150 χρόνια) και τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες, είναι κάπως άγνωστη στον μέσο Έλληνα.
Καλεσμένοι ομιλητές αποτελούν καταξιωμένους μουσικούς και ακαδημαϊκούς με τεράστια προσφορά και έργο στη διάδοση της Ελληνικής Όπερας και Μουσικού Θεάτρου. Θα αναλυθούν όλες οι πτυχές του θέματος, ξεκινώντας από την ιστορία του είδους, πότε ξεκίνησε στον Ελλαδικό χώρο, πότε ήταν η ακμή της, και πότε άρχισε να φθίνει. Θα γίνει επίσης εκτενής αναφορά στους πιο σημαντικούς συνθέτες όπως και θα γίνει  προβολή  αποσπασμάτων  από τα πιο σημαντικά  έργα τους.
Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μπείτε στη σελίδα Facebook του Hellenic American Opera Company ή του Σύριζα ΝΥ.
Σύνδεσμος της εκδήλωσης:
, Hellenic American Opera Company & Σύριζα Ν.Υ. – Εκδήλωση για την Ελληνική Κλασική Μουσική, INDEPENDENTNEWS