Γ. Ψυχογιός (Video): “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νομιμοποιεί τη διαδικασία της ονομαστικής ψηφοφορίας με επιστολικές ψήφους και αποχωρεί”

Posted on May 09, 2020, 12:52 pm
4 secs

Γ. Ψυχογιός,  στη Βουλή στη συζήτηση του ν/σ  του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου:  Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νομιμοποιεί τη διαδικασία της ονομαστικής ψηφοφορίας με επιστολικές ψήφους και αποχωρεί από την αίθουσα

Κατά τη λήξη της διαδικασίας συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ψυχογιός ζήτησε το λόγο προκειμένου να ανακοινώσει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση αποχωρεί  και αναφέρθηκε σε 3 σημεία:

Είναι απαράδεκτη η εκπρόθεσμη τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας και βάλλει κατά των εργαζομένων στην εκπαίδευση και των μαθητών.

Ο κος Κουμουτσάκος πρέπει να ανακαλέσει και να μην επαναλάβει τη δήλωσή του περί θεωρίας των δύο άκρων, αριστεράς και ακροδεξιάς. Η αριστερά έχει μακρά ιστορία αγώνων στο δρόμο στη Βουλή και στην κοινωνία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νομιμοποιεί τη διαδικασία της ονομαστικής ψηφοφορίας με επιστολικές ψήφους και αποχωρεί από την αίθουσα, θα καταψήφιζε όλα τα άρθρα που έχουν τεθεί προς ονομαστική.

...