Την οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η απαράδεκτη ανάρτηση σκίτσων στο επίσημο site της Ελληνικής Δημοκρατίας, που δημιουργήθηκε ειδικά για την πανδημία του κορωνοϊού, (το covid19.gov.gr) που λοιδορούσαν με πρωτοφανή τρόπο για επίσημο διαδικτυακό τόπο του κράτους την αντιπολίτευση και τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

, Έχει και η χυδαιότητα τα όριά της, INDEPENDENTNEWSΤα σκίτσα αναρτήθηκαν δίπλα στις πληροφορίες για την πανδημία και στις νομοθετικές πράξεις, για να έχει ο χρήστης άμεση πρόσβαση σε αυτά και στρέφονταν κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα μέχρι και σκίτσο του Χατζόπουλου άκρως επικριτικό προς τον Παυλόπουλο!

Τα σκίτσα που φιλοξενήθηκαν ήταν του Αρκά, του Δημήτρη Χατζόπουλου και του Ανδρέα Πετρουλάκη.

“Δεν έφτανε στον κ. Μητσοτάκη το καθημερινό λιβανιστήρι, τώρα έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιεί το επίσημο σάιτ της ελληνικής κυβέρνησης για κομματική προπαγάνδα με σκίτσα. Κατάφερε να τον καταγγέλλουν και οι ίδιοι οι σκιτσογράφοι, που μόνο ως ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κατηγορηθούν, οι οποίοι είχαν δώσει την άδειά τους για να χρησιμοποιούνται σκίτσα μόνο για τον κορονοϊό και όχι για τις κομματικές επιδιώξεις του κ. Μητσοτάκη.

Έχει και η χυδαιότητα τα όριά της”.

Υπενθυμίζεται πως μετά τον σάλο που προκλήθηκε τα σκίτσα εξαφανίστηκαν.