Δ. Βίτσας: Ποταπό εν μέσω πανδημίας να σκέφτoνται εκλογές (AUDIO)

Posted on 14 Απριλίου, 2020, 8:46 μμ
1 sec

«Πολύ ποταπό, πολύ μικρό σε μια πανδημία από τη μια μεριά και φτωχοποίηση από την άλλη μεριά της ίδιας της κοινωνίας κάποιος να κάνει σενάρια και να σκέφτεται εκλογές» τόνισε μεταξύ μιλώντας Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας.

Ο πρώην υπουργός στον Χρυσόστομο Λουκά εξήγησε ότι το κύριο καθήκον όλων είναι να επικεντρωθεί στο να χτυπηθεί η πανδημία και να μείνει η κοινωνία όρθια και ότι «αυτές είναι οι σκέψεις που μου γεννήθηκαν από το ας το πούμε διάγγελμα του κ. Μητσοτάκη» ενώ εξήγησε ότι την εκλογολογία δεν τη δημιούργησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

O κ. Βίτσας αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ενίσχυσης του ΕΣΥ καθώς ο ιός θα συνεχίσει να υπάρχει – και μετά τα περιοριστικά μέτρα τα οποία πάρθηκαν ώστε να αντέξει το δημόσιο σύστημα υγείας τον φόρτο – κάτι που όμως η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει κάνει.

Ο βουλευτής μίλησε για την αναγκαιότητα ουσιαστικών μέτρων στήριξης των εργαζόμενων ώστε να μη γίνουν πραγματικότητα τα όσα προβλέπει το ΔΝΤ που μιλάει για ύφεση 10% το 2020 και πάνω από 23% ανεργία.

Στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5

...