Αποσύρεται ο Μπέρνι Σάντερς – Ο Μπάιντεν υποψήφιος των Δημοκρατικών

Posted on April 08, 2020, 7:09 pm
0 secs

Ο γερουσιαστής του Βερμόντ Μπέρνι Σάντερς ανακοίνωσε στην ομάδα του ότι εγκαταλείπει την κούρσα για τον Λευκό Οίκο, δίνοντας τέλος στην δεύτερη προσπάθειά του να κερδίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών, μετά από μια σειρά από κομβικές ήττες από τον Τζο Μπάιντεν στις εσωκομματικές εκλογές.

«Ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς ανακοίνωσε σε ολόκληρη την ομάδα του ότι ακυρώνει την εκστρατεία του για την προεδρία. Η εκστρατεία τελειώνει, ο αγώνας συνεχίζεται», τόνισε η ανακοίνωση της προεκλογικής ομάδας του γερουσιαστή.

Ο πρώην αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, 77 ετών, είναι πλέον ο μόνος υποψήφιος των Δημοκρατικών για να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Με τον αγαπημένο του τρόπο δηλαδή μια ανάρτηση στο twitter, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έσπευσε να θριαμβολογήσει για την απόσυρση του Τραμ από την κούρσα των Δημοκρατικών.

«Ο Μπέρνι έφυγε! Ευχαριστώ την Ελίζαμπεθ Γουόρεν» (συνυποψήφια του Σάντερς, που θεωρείται ότι του «έκοψε» χρήσιμες ψήφους). Αν δεν ήταν η Γουόρεν, ο Μπέρνι θα είχε κερδίσει σχεδόν όλες τις πολιτείες την Σούπερ Τρίτη! Αυτή η ιστορία τέλειωσε όπως ήθελαν οι Δημοκρατικοί και το Συνέδριο τους, ίδια όπως με το σκάνδαλο της “Διεφθαρμένης Χίλαρι”. Οι ψηφοφόροι του Μπέρνι πρέπει να έρθουν στους Ρεπουμπλικάνους, για να κάνουμε συμφωνία», τόνισε.

...