“Χωρίς καμία αίσθηση πανικού αλλά με προσοχή και αυστηρότητα οφείλουμε όλοι και όλες να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία. Ακόμα και αν χρειαστεί να γίνουμε δυσάρεστοι αλλά με την δημόσια υγεία δεν παίζουμε”

Σοβαρότατες ανησυχίες για το σχεδιασμό της κυβέρνησης σχετικά με την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, εξέφρασε, μέσω ανάρτησης του ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης στο Δήμο Αθηναίων Νάσος Ηλιόπουλος.

“Με ποιο σκεπτικό όταν έχεις δύο σχολεία που συστεγάζονται κλείνεις μόνο το ένα; Αυτή είναι η περίπτωση του Καλλιτεχνικού και του Μουσικού σχολείου στον Δήμο Αθηναίων. Το υπουργείο έκλεισε το πρώτο και αφήνει το δεύτερο να λειτουργήσει κανονικά.

Ένα από τα αρκετά παραδείγματα επιτελικού μπάχαλου που ζούμε αυτές τις μέρες. Παρόμοιες περιπτώσεις υπάρχουν και στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας.

Χωρίς καμία αίσθηση πανικού αλλά με προσοχή και αυστηρότητα οφείλουμε όλοι και όλες να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία. Ακόμα και αν χρειαστεί να γίνουμε δυσάρεστοι αλλά με την δημόσια υγεία δεν παίζουμε”.

 

, Νάσος Ηλιόπουλος: “Mε την δημόσια υγεία δεν παίζουμε,με ποιο σκεπτικό όταν έχεις δύο σχολεία που συστεγάζονται κλείνεις μόνο το ένα;””, INDEPENDENTNEWS