Τάκης Κατσαρός: “Άντε να τελειώνουμε…”

0
6640
Άντε να τελειώνουμε κι αφού “τους στείλουμε το λογαριασμό” να λογαριαστούμε αληθινά και όχι φαντασιακά με τα πραγματικά προβλήματα. Όχι σε κάποια εσωκομματική κάλπη, αλλά εκεί έξω.
Στα ανοιχτά πεδία των αγώνων και των διεκδικήσεων. Στη μεγάλη διαδήλωση για την ακρίβεια και τον μισθό που ΔΕΝ κάναμε.
Στη Μαραθώνια πορεία για την Ειρήνη που ΔΕΝ οργανώσαμε. Στη συγκέντρωση για να φύγει αυτή η κυβέρνηση και να οδηγηθεί ο τόπος σε εκλογές που ΔΕΝ καλέσαμε.
Στην προ ημερησίας συζήτηση για το προσφυγικό και τα εγκλήματα στο Αιγαίο που ΔΕΝ προτείναμε.
Και τόσα άλλα ΔΕΝ που διαφεύγουν καθημερινά, όσο ασχολούμαστε με “τα του οίκου μας”, αυταπατώμενοι ή καλλιεργώντας την εντύπωση ότι οι δικές μας κάλπες, ταυτίζονται με εκείνες των εθνικών εκλογών.
Όμως, μια τέτοια κυβέρνηση τη ρίχνεις κινητοποιώντας τον λαϊκό παράγοντα και πιέζοντας για εκλογές κι όχι αναγορεύοντας τις δικές σου εκλογικές διαδικασίες σε εν ου παικτοίς κεντρική πολιτική αναμέτρηση.
Υποδυόμενος ότι περίπου εκλέγεις πρωθυπουργό (!) κι όχι τον μετά βεβαιότητος και άνευ αντιπάλου Πρόεδρο του κόμματός σου.
Παρ’ όλα αυτά και για να τελειώνουν το συντομότερο όλα αυτά τα εξόχως αποπροσανατολιστικά, και για να περιοριστεί η ζημιά που ήδη έχει γίνει, όλοι και όλες στις κάλπες για την εκλογή της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την Κυριακή 15 Μαΐου.
Independent News
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


#independent news greece

————————————————————————–
”ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ” ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ INDEPENDENT NEWS GREECE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE PLAY ΠΑΤΏΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
GOOGLE PLAY ΕΦΑΡΜΟΓΗ ANDROID
—————————————————-
Ακολουθήστε μας στο Google News
————————————————————————–
Επικοινωνία: Στείλτε μας τα σχόλια και τις απόψεις σας
info@independentnews.gr
info.independentnews@gmail.com
————————————————————————–
Ακολουθήστε μας από τις πιο κάτω σελίδες
——————————————————
————————————————————————–
Ακολουθήστε το κανάλι μας στο Υοutube

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here