Νίκος Φίλης: Η «σωστή πλευρά της Ιστορίας» δεν βρίσκεται στα τάνκερ των εφοπλιστών

0
4871
Αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι η ελληνική κυβέρνηση ύψωσε ισχυρό ανάχωμα στην Ε.Ε. να μην επιβληθούν κυρώσεις στη θαλάσσια μεταφορά ρωσικού πετρελαίου, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του λόμπι των εφοπλιστών, βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτοφανή επίδειξη υποκρισίας από τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του.
Αλλά και από τους ίδιους τους εφοπλιστές που μέσω των τηλεοπτικών σταθμών, των εφημερίδων και των ιστοσελίδων που κατέχουν επιτίθενται σε κάθε φωνή που δεν ευθυγραμμίζεται επακριβώς με τις επιδιώξεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στην Ουκρανία. Την ίδια ώρα, θησαυρίζουν μεταφέροντας το πετρέλαιο του Πούτιν, τα κέρδη από το οποίο τροφοδοτούν τον εξοπλισμό του ρωσικού στρατού, εισβολέα της Ουκρανίας.
Ας σταματήσει λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης τα φληναφήματα και τα παχιά λόγια περί «σωστής πλευράς της Ιστορίας». Εξάλλου, ότι η ιστορία έχει «σωστή» και «λανθασμένη» πλευρά, αποτελεί ανιστόρητη ανοησία!
Ας διακόψουν οι δημοσιογράφοι, οι μετακλητοί και οι δημοσιολογούντες παρατρεχάμενοι του Ακραίου Κέντρου τις επιθέσεις τους εναντίον του Κινήματος Ειρήνης και των καλλιτεχνών που ζητούν τον τερματισμό του πολέμου, ως δήθεν… υποστηρικτών του Πούτιν. Ας ασχοληθούν λίγο και με τους εφοπλιστές! Όσοι και όσες πληρώνονται με τα ρούβλια του Πούτιν και την ίδια ώρα ολοφύρονται για τα δεινά του Ουκρανικού λαού, απλώς γελοιοποιούνται όταν επιτίθενται στην Αριστερά και στο αντιπολεμικό κίνημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


#independent news greece

————————————————————————–
”ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ” ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ INDEPENDENT NEWS GREECE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE PLAY ΠΑΤΏΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
GOOGLE PLAY ΕΦΑΡΜΟΓΗ ANDROID
—————————————————-
Ακολουθήστε μας στο Google News
————————————————————————–
Επικοινωνία: Στείλτε μας τα σχόλια και τις απόψεις σας
info@independentnews.gr
info.independentnews@gmail.com
————————————————————————–
Ακολουθήστε μας από τις πιο κάτω σελίδες
——————————————————
————————————————————————–
Ακολουθήστε το κανάλι μας στο Υοutube

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here