Δημ.Βίτσας – HXHTIKO: « Η αυταπάτη του “BLITZKRIEG”»

0
6337

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ  ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ:

«..Είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει ότι εδώ δεν πρόκειται έχουμε  έναν “πόλεμο αστραπή- κεραυνοβόλο” ( Blitzkrieg που λένε και οι Γερμανοί ), αλλά θα είναι μια σύρραξη  με μεγάλη διάρκεια και θα πρέπει να ανησυχούμε για την επέκτασή του σε άλλα πεδία, όπως αυτό της οικονομίας, της προπαγάνδας κλπ.

Φαίνεται ότι οι ηγέτες αυτιού του κόσμου, δεν έχουν τίποτα διδαχθεί από την ιστορία της ανθρωπότητας και δεν έχουν  κατανοήσει ότι ο πόλεμος αποτελεί τη χειρότερη “εφεύρεση” του ανθρώπινου μυαλού.

Αντί λοιπόν να προχωρούμε σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις και συγχρόνως στη συγκρότηση στα πλαίσια του ΟΗΕ ενός μηχανισμού παρατήρησης της εφαρμογής  των συνθηκών, ο Πούτιν συνεχίζει να  λύνει τις διαφορές και να αντιμετωπίζει τους φόβους του με τα όπλα.

Μέσα σε όλα αυτά, ξεκινώντας από το Σεπ. 2021 , εξελίσσεται το κύμα της ακρίβειας στη χώρα μας, που τώρα πλέον αρχίζουν και προστίθενται οι συνέπειες εξ αιτίας του πολέμου. Οι ροές του φυσικού αερίου προς την Ευρώπη μειώνονται, οι τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα και στην κίνηση ανεβαίνουν δραματικά, έχουμε πλέον ρεκόρ 30ετίας στον πληθωρισμό με 10,2% και θα πρέπει οι κυβερνήσεις και η ίδια η ΕΕ στο σύνολό της να πάρει δραστικά μέτρα για να απαλύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό και την τσέπη του πολίτη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο βαθμό που τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση έρθουν για ψήφιση στη Βουλή και δεν θα συνοδεύονται από άλλα αντιλαϊκά μέτρα, θα τα ψηφίσει. Είναι φανερό όμως ότι χρειάζεται να παρθούν πιο γενναία μέτρα  και να δοθούν πιο ριζοσπαστικές λύσεις στα προβλήματα  των πολιτών.

Μόλις πριν ένα μήνα η κυβέρνηση υποστήριζε ότι δεν υπάρχουν “λεφτόδενδρα” και ο ανάλογος δημοσιονομικός χώρος για παρεμβάσεις, αλλά κάτω από την βουβή πολλές φορές αγανάκτηση του κόσμου, έσπευσε να κάνει τις εξαγγελίες για τη στήριξη των νοικοκυριών.

Ακόμα βέβαια περιμένουμε να δούμε την φορολόγηση των υπερκερδών των εταιριών ενέργειας και πως αυτή θα αποδοθεί, τη μείωση του χονδρεμπορικού κέρδους, τη μείωση του ΦΠΑ στα προϊόντα λαϊκής κατανάλωσης, την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ κλπ…»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΪΟΥ 2022:

«..Για την εκλογή της νέας ΚΕ του κόμματος, θα ψηφίσουν  τα 61 χιλ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που ήταν εγγεγραμμένα μέχρι τις 21 Μαρτίου 2022.

Οποιοσδήποτε πολίτης επιθυμεί, μπορεί να ψηφίσει για την εκλογή Προέδρου, και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια καλύτερη οργανική σχέση του με το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ώστε μελλοντικά να παίρνει μέρος και σε άλλες καταστατικές διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό του κόμματος που ψηφίσαμε.  Για μας είναι πολύ σημαντικό, όλοι οι άνθρωποι που θέλουν και με αυτό τον τρόπο να ενισχύσουν το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να προσέλθουν στις 15 Μαΐου 2022 στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα και να αναδείξουν τον Πρόεδρο του κόμματος.

Εμείς δεν εξαρτήσαμε ποτέ τις δικές μας διαδικασίες με τις διαδικασίες των άλλων κομμάτων, γιαυτό δεν έχουμε και κανένα ιδιαίτερο άγχος σύγκρισης. Παρόλο που είναι μια διαδικασία πρωτόγνωρη για εμάς, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για την επιτυχή έκβασή της.

Πάντα στα κόμματα, έτσι και στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έχουν ιδιαίτερη αξία οι συσχετισμοί αντιλήψεων ( και όχι των τάσεων) μέσα στην ΚΕ. Το σημαντικό όμως είναι ότι η πολιτική απόφαση του 3ου Συνεδρίου, ψηφίστηκε σχεδόν ομόφωνα από το σώμα…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


#independent news greece

————————————————————————–
”ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ” ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ INDEPENDENT NEWS GREECE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE PLAY ΠΑΤΏΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
GOOGLE PLAY ΕΦΑΡΜΟΓΗ ANDROID
—————————————————-
Ακολουθήστε μας στο Google News
————————————————————————–
Επικοινωνία: Στείλτε μας τα σχόλια και τις απόψεις σας
info@independentnews.gr
info.independentnews@gmail.com
————————————————————————–
Ακολουθήστε μας από τις πιο κάτω σελίδες
——————————————————
————————————————————————–
Ακολουθήστε το κανάλι μας στο Υοutube

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here