Ν. Βούτσης: Πολιτική υποχρέωση και κοινωνική ανάγκη η πρωτοβουλία κατάθεση τροπολογίας, για τη μη πληρωμή της ρήτρας αναπροσαρμογής του ρεύματος

0
7375

Σημεία συνέντευξης τ. προέδρου της Βουλής και βουλευτή Α Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκου Βούτση στην εκπομπή της τηλεόρασης του OPEN, «ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» και τους δημοσιογράφους Άκη Παυλόπουλο και Ευλαμπία Ρέβη.

· Πολιτική υποχρέωση και κοινωνική ανάγκη η πρωτοβουλία Τσίπρα για κατάθεση τροπολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για τη μη πληρωμή της ρήτρας αναπροσαρμογής σύμφωνα και με την πρόταση των δικηγορικών συλλόγων της χώρας.

· Απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης για την επιλογή στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. του Απριλίου να μην ακολουθήσει εθνική πολιτική για τον δραστικό περιορισμό του ενεργειακού κόστους και της τιμής του ρεύματος. Το δημόσιο συμφέρον δεν μπορεί να μπαίνει κάτω από τη δαμόκλειο σπάθη του χρηματιστηρίου της ενέργειας. Η ελληνική κυβέρνηση καθεύδει τον ύπνο του δικαίου υπέρ των μεγάλων συμφερόντων και του καρτέλ της ενέργειας για να μην θίξει τα υπερκέρδη τους.

· Δεν υπάρχουν «τζαμπατζήδες» αλλά εκατομμύρια νοικοκυριά που αδυνατούν απολύτως, μαζί με το 40% του κόστους κατοικίας και την αύξηση στα είδη πρώτης ανάγκης, να πληρώσουν πέραν της τιμής της λιανικής του ρεύματος τη λεγόμενη ρήτρα αναπροσαρμογής.Ακολουθήστε μας στο Google News με ένα “κλίκ εδώ” 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ#independent news greece
————————————————————————–
”ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ” ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ INDEPENDENT NEWS GREECE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE PLAY ΠΑΤΏΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
GOOGLE PLAY ΕΦΑΡΜΟΓΗ ANDROID
—————————————————-
Ακολουθήστε μας στο Google News
————————————————————————–
Επικοινωνία: Στείλτε μας τα σχόλια και τις απόψεις σας
info@independentnews.gr
info.independentnews@gmail.com
————————————————————————–
Ακολουθήστε μας από τις πιο κάτω σελίδες
——————————————————
————————————————————————–
Ακολουθήστε το κανάλι μας στο Υοutube

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here