Δημ. Βίτσας (ΒΙΝΤΕΟ): «Ας είχαν τουλάχιστον λίγη αίσθηση χιούμορ στη Νεα Δημοκρατία»

0
1367

«..Είναι γνωστό ότι ο κος Μητσοτάκης δε φημίζεται για το χιούμορ του, δηλώνοντας ότι θα ήταν καλό για τη ΝΔ να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάθε χρόνο συνέδριο. Καλό όμως θα ήταν να περιμένουμε να δούμε τι θα βγάλει και το συνέδριο της ΝΔ.

Εμείς κάναμε ένα ζωντανό συνέδριο, καταλήξαμε σχεδόν ομόφωνα στην πολιτική του απόφαση, αποδεικνύοντας την ικανότητά μας στη σύνθεση των απόψεων και τώρα προχωρούμε στη δεύτερη φάση των εργασιών, που περιλαμβάνει την εκλογή της νέας ΚΕ, την επίλυση κάποιων καταστατικών ζητημάτων και την εκλογή ξανά του Αλέξη Τσίπρα στην προεδρεία του κόμματος.

Σε αντίθεση με όσα κάποιοι ισχυρίζονται, βλέπουμε ότι δεν υπήρξαν ουσιαστικές έντονες καταστάσεις. Είναι φυσικό σε ένα σώμα 5,5 χιλ αντιπροσώπων, να υπάρχουν και ελάχιστοι οι οποίοι έχουν ΄΄λειψό΄΄ πολιτικό πολιτισμό. Γιαυτό όμως είναι και το προεδρείο, για να επιβάλει , όπως και έγινε στην περίπτωση του σ. Θοδ. Δρίτσα τη σωστή διαδικασία.

Πάντα τα συνέδρια του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ  ήταν ΄΄ζωηρά΄΄, με διαφορετικές απόψεις, που όμως μετά τη λήξη των εργασιών, συλλογικά δρώντας όλοι, προσπαθούσαμε να τις υλοποιήσουμε.

Η κατάσταση στην κοινωνία σε όλα τα μέτωπα ( οικονομία-ενέργεια-πανδημία- εθνικά θέματα κλπ) επιδειώνεται ραγδαία. Αυτό μας κάνει να ζητάμε εκλογές, με σκοπό την πολιτική αλλαγή, την απομάκρυνση της κυβέρνησης Μητσοτάκη και την ανάδειξη μιας αντίστοιχης προοδευτικής-δημοκρατικής κυβέρνησης συνεργασίας.

Μια λοιπόν που στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα, καλούμαι τον Ελληνικό λαό να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Να θυμίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 παρέλαβε μια χώρα χρεωκοπημένη, την έβγαλε από τα μνημόνια και παρέδωσε στην κυβέρνηση της ΝΔ 37 δις αποθεματικό, κάτι που ουδέποτε έχει ξαναγίνει στην πολιτική ζωή της χώρας. Συνεπώς έχουμε αποδείξει την αποτελεσματικότητά μας στο πεδίο της διακυβέρνησης. Οι κυβερνήσεις μετριόνται και αξιολογούνται στην αντιμετώπιση των κρίσεων και όχι στις εύκολες καταστάσεις. Η ΝΔ στις κρίσιμες στιγμές της εποχής, βαθμολογείται κάτω από τη βάση και ίσως κάτω του μηδενός. Είναι μακράν η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από τη χώρα μεταπολιτευτικά, ξεπερνώντας ακόμα και αυτήν του Σαμαρά- Βενιζέλου..»


Συνέντευξη του Δημήτρη Βίτσα, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στον τηλεοπτικό σταθμό  « ΑΡΤ TV»


Ακολουθήστε μας στο Google News με ένα “κλίκ εδώ” 

#independent news greece
————————————————————————–
”ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ” ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ INDEPENDENT NEWS GREECE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE PLAY ΠΑΤΏΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
GOOGLE PLAY ΕΦΑΡΜΟΓΗ ANDROID
—————————————————-
Ακολουθήστε μας στο Google News
————————————————————————–
Επικοινωνία: Στείλτε μας τα σχόλια και τις απόψεις σας
info@independentnews.gr
info.independentnews@gmail.com
————————————————————————–
Ακολουθήστε μας από τις πιο κάτω σελίδες
——————————————————
————————————————————————–
Ακολουθήστε το κανάλι μας στο Υοutube

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here