Τάκης Κατσαρός: Μπράβο στο Μουσικό Κουτί!

0
6040
Μπράβο σε όλους τους συντελεστές του Μουσικού Κουτιού. Μας πρόσφεραν μια βραδιά υψηλού πνευματικού και καλλιτεχνικού ήθους. Με ενωτικό και σαφές αντιπολεμικό περιεχόμενο. Και μάλιστα την ημέρα που οι εικόνες από τη σφαγή της Bucha συγκλόνιζαν την ανθρωπότητα.
Κι ας προσπάθησαν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι ασχημονούντες,  να συκοφαντήσουν για μια ακόμη φορά πολλούς καλλιτέχνες που συμμετείχαν, ως δήθεν αδιάφορους για τη Ρωσική εισβολή και  το δράμα του Ουκρανικού λαού.
Μιλώ για τους  αυτόκλητους  Ουκρανομέτρες μας, που  έβγαλαν πάλι τη μεζούρα να μετρήσουν πόσο μεγάλη την έχουν την Ουκρανοφιλία οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο Μουσικό Κουτί. Τόση ο Σαββόπουλος, τόση η Φαραντούρη, μέτρια ο δείνα, τόση δα ο άλλος.
Οι πιο φανατικοί, μάλιστα   δήλωναν έξαλλοι στα κοινωνικά δίκτυα ότι δεν θα  παρακολουθήσουν τον τηλεμαραθώνιο,   γιατί τον μόλυναν τα “πουτινάκια” των Προπυλαίων, κάνοντας επίθεση στον Πορτοκάλογλου και την ΕΡΤ.
Συνεχίστε έτσι παιδιά. Μακάρθι, Πούτιν και  Βόρεια Κορέα είναι κοντά.
Εμείς οι υπόλοιποι είτε όρθιοι στα Προπύλαια είτε καθιστοί στον καναπέ βλέποντας το Μουσικό Κουτί, θα συνεχίσουμε τον αγώνα εναντίον του πολέμου και της ανθρωποσφαγής.  Χθες, σήμερα, αύριο.
Για την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων, για την  Ειρήνη στην Ουκρανία και σε ολόκληρο τον κόσμο. Για την αυστηρή τιμωρία των εγκλημάτων πολέμου που διέπραξε ο ρωσικός στρατός και για κάθε άλλη ωμότητα σε αυτόν τον άγριο πόλεμο. Γιατί δεν υπάρχει Ειρήνη χωρίς Δικαιοσύνη.


efsyn
Ακολουθήστε μας στο Google News με ένα “κλίκ εδώ” 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#independent news greece
————————————————————————–
”ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ” ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ INDEPENDENT NEWS GREECE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE PLAY ΠΑΤΏΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
GOOGLE PLAY ΕΦΑΡΜΟΓΗ ANDROID
—————————————————-
Ακολουθήστε μας στο Google News
————————————————————————–
Επικοινωνία: Στείλτε μας τα σχόλια και τις απόψεις σας
info@independentnews.gr
info.independentnews@gmail.com
————————————————————————–
Ακολουθήστε μας από τις πιο κάτω σελίδες
——————————————————
————————————————————————–
Ακολουθήστε το κανάλι μας στο Υοutube

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here