Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς εκτιμά πως η ενεργειακή εξάρτηση από τη Ρωσία θα τελειώσει γρήγορα, σημειώνοντας πως η απόφαση της χώρας του να καταστεί περισσότερο αυτόνομη, σημαίνει ότι θα πρέπει να αναλάβει και μεγαλύτερο κόστος για την προμήθεια ενέργειας.
Ο κ. Σολτς απέρριψε εκ νέου τις εκκλήσεις για ενεργειακό εμπάργκο στη Ρωσία, αλλά και την «κατηγορία» ότι η Γερμανία χρηματοδοτεί εμμέσως τον πόλεμο του Βλαντίμιρ Πούτιν εναντίον της Ουκρανίας.
«Θα απαντήσουμε. Και η Γερμανία θα αντιδράσει», δήλωσε ο κ. Σολτς όταν ρωτήθηκε εάν ενδεχόμενη χρήση χημικών όπλων από τη ρωσική πλευρά θα θεωρηθεί επίθεση κατά του ΝΑΤΟ.
Ακολουθήστε μας στο Google News με ένα “κλίκ εδώ”
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Δημήτρης Παπαδημούλης*: Ο πόλεμος, εκτός από ανθρώπινες ζωές, καταστρέφει και οικονομίες
-
Γερμανική πρόταση να αξιοποιηθεί το Ταμείο Ανάκαμψης διαφορετικά λόγω πολέμου
-
Ενάντια στον πόλεμο και στον πολεμικό επεμβατισμό. Αφοπλισμός, Ευρώπη, δημιουργία μιας διαρκούς συνέλευσης για την ειρήνη
-
ΝΑΤΟ / Μη παρέμβαση αλλά και περισσότερα όπλα στο Κίεβο
- Πάνος Σκουρλέτης: Η άνοιξη των συνεδρίων και η βαρυχειμωνιά της πραγματικότητας
-
Ο Σαϊντού από τη Γουινέα και η ΝΔ
- Πέτρος Παπακωνσταντίνου: Ο πόλεμος στην Ουκρανία κι εμείς
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΛΙΝΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

https://www.epohi.gr/

