Πολεμική παράνοια στην Ευρώπη – Η Δύση έναντι της ρωσικής απειλής ενισχύει τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ

0
1824

Οι ηγέτες σχεδόν ολόκληρου του δυτικού κόσμου συναντήθηκαν στις Βρυξέλλες σε μία σπάνια στα χρονικά επίδειξη ισχύος προς συντονισμό των κινήσεών τους έναντι της Ρωσίας, εν μέσω “κλιμακούμενων φόβων” ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να καταφύγει στη χρήση μη συμβατικών όπλων στην Ουκρανία.

Ακριβώς ένα μήνα από την έναρξη της εισβολής, και με την ευρωπαϊκή οικονομία να ασφυκτιά υπό το βάρος των διεθνών κυρώσεων, οι σχέσεις της Δύσης με το Κρεμλίνο ακροβατούν σε μία «ισορροπία τρόμου».

Υπό το πρίσμα των εξελίξεων, το ΝΑΤΟ αποφάσισε να επιταχύνει τη διαδικασία μετασχηματισμού του για να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον αναβαθμισμένου στρατηγικού κινδύνου· ενισχύει περαιτέρω την ανατολική πτέρυγα της Συμμαχίας και αυξάνει το βαθμό ετοιμότητας έναντι χημικών, βιολογικών και πυρηνικών απειλών, ενώ στέλνει και «μήνυμα» προς την Κίνα να μην παράσχει στρατιωτική ή οικονομική υποστήριξη προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν.


ΕΕ και ΗΠΑ απέναντι σε Ρωσία-Κίνα; Μαζική πολεμική παράνοια στην πλάτη των λαών του Πλανήτη αλλά και του ίδιου του Πλανήτη;
Επανακαθορίζεται η Δύση έναντι της ρωσικής απειλής και ενισχύει τις δυνάμεις του το ΝΑΤΟ
Πόλεμος και απειλές για χρήση πυρηνικών. Ακριβώς ένα μήνα από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία οι σχέσεις της Δύσης με το Κρεμλίνο ακροβατούν σε μία «ισορροπία τρόμου»Ακολουθήστε μας στο Google News με ένα “κλίκ εδώ” 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


#independent news greece
————————————————————————–
”ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ” ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ INDEPENDENT NEWS GREECE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE PLAY ΠΑΤΏΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
GOOGLE PLAY ΕΦΑΡΜΟΓΗ ANDROID
—————————————————-
Ακολουθήστε μας στο Google News
————————————————————————–
Επικοινωνία: Στείλτε μας τα σχόλια και τις απόψεις σας
info@independentnews.gr
info.independentnews@gmail.com
————————————————————————–
Ακολουθήστε μας από τις πιο κάτω σελίδες
——————————————————
————————————————————————–
Ακολουθήστε το κανάλι μας στο Υοutube
———————————————————————–
Ιστοσελίδα: https://independentnews.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here