Ο Ρότζερ Γουότερς για την εισβολή στην Ουκρανία

0
4650

Ο μουσικός Ρότζερ Γουότερς, απαντώντας σε επιστολή που του έστειλε η Αλίνα Μιτροφάνοβα, μια νεαρή Ουκρανή, φαν του συγκροτήματος Pink Floyd, διευκρινίζει ότι δε θα σηκώσει σημαία που θα διευκολύνει τη σφαγή λαών, και προτρέπει: «Εμείς οι λαοί, όλοι μας σε κάθε χώρα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας και της Ρωσίας, μπορούμε να πολεμήσουμε τους γκάνγκστερ, μπορούμε να τους πούμε ότι δεν θα συμμετάσχουμε στους ανήθικους και θανατηφόρους πολέμους τους για να συγκεντρώσουν δύναμη και πλούτο σε βάρος άλλων…».

Ολόκληρη η επιστολή του Ρότζερ Γουότερς

Λυπάμαι που οι δυτικές κυβερνήσεις τροφοδοτούν τη φωτιά που θα καταστρέψει την όμορφη χώρα σας ρίχνοντας όπλα στην Ουκρανία, αντί να συμμετάσχουν στη διπλωματία που θα είναι απαραίτητη για να σταματήσει η σφαγή.

Δυστυχώς, ωστόσο, πολλοί παγκόσμιοι ηγέτες είναι γκάνγκστερ και η αποστροφή μου για τους πολιτικούς γκάνγκστερ δεν ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα με τον Πούτιν. Ήμουν αηδιασμένος από τους γκάνγκστερ Μπους και Μπλερ όταν εισέβαλαν στο Ιράκ το 2003, ήμουν και εξακολουθώ να είμαι αηδιασμένος από την κυβέρνηση των γκάνγκστερ της εισβολής του Ισραήλ στην Παλαιστίνη το 1967 και την επακόλουθη κατοχή αυτής της γης καθώς και το απαρτχάιντ που συνεχίζεται για πάνω από πενήντα χρόνια. Με αηδίασαν οι γκάνγκστερ Ομπάμα και Κλίντον που διέταξαν τους παράνομους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Λιβύη και στη Σερβία. Είμαι αηδιασμένος από τη μαζική καταστροφή της Συρίας που ξεκίνησε το 2011 μετά από εξωτερική παρέμβαση και είχε στόχο την αλλαγή του καθεστώτος. Ήμουν αηδιασμένος από την εισβολή στον Λίβανο το 1982, όταν ο γκάνγκστερ Σιμόν Πέρες συνομίλησε με τις χριστιανικές πολιτοφυλακές φαλαγγιτών για τη δολοφονία Παλαιστινίων προσφύγων στους προσφυγικούς καταυλισμούς Sabra και Shatila στα νότια αυτής της χώρας.

Πρέπει να διαφωνήσω μαζί σας για ένα πράγμα στην επιστολή σας, η πεποίθησή σας κατά «200%» ότι δεν υπάρχουν Νεοναζί στη χώρα σας είναι σχεδόν σίγουρα εσφαλμένη. Και τα δύο τάγματα Azov του στρατού σας, η Εθνική Πολιτοφυλακή και η C14 είναι γνωστές αυτοαποκαλούμενες ομάδες νεοναζί.

Λοιπόν, εμείς οι λαοί, όλοι μας σε κάθε χώρα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας και της Ρωσίας, μπορούμε να πολεμήσουμε τους γκάνγκστερ, μπορούμε να τους πούμε ότι δεν θα συμμετάσχουμε στους ανήθικους και θανατηφόρους πολέμους τους για να συγκεντρώσουν δύναμη και πλούτο σε βάρος των άλλων, μπορούμε να τους πούμε ότι οι οικογένειές μας, στην πραγματικότητα όλες οι οικογένειες σε όλο τον κόσμο σημαίνουν περισσότερα για εμάς από όλη τη δύναμη και τα χρήματα του κόσμου όλου.

Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω για το τέλος αυτού του φρικτού πολέμου στη χώρα σας, οτιδήποτε, εκτός από το να κυματίζω μια σημαία που θα ενθαρρύνει τη σφαγή. Αυτό θέλουν οι γκάνγκστερ, θέλουν να κουνάμε σημαίες. Έτσι μας διχάζουν και μας ελέγχουν, ενθαρρύνοντας το κυματισμό των σημαιών, για να δημιουργήσουν ένα προπέτασμα καπνού εχθρότητας, για να τυφλώσουν την έμφυτη ικανότητά μας να συμπάσχουμε ο ένας για τον άλλον, ενώ λεηλατούν και βιάζουν τον εύθραυστο πλανήτη μας. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να βοηθήσω να φέρει πίσω την ειρήνη σε εσάς και την οικογένειά σας και την όμορφη χώρα σας. Ο μακροχρόνιος πόλεμος/εξέγερση που ενθαρρύνουν η Χίλαρι Κλίντον και η Κοντολίζα Ράις και οι υπόλοιποι γκάνγκστερ και τα γεράκια της Ουάσιγκτον δεν είναι προς το συμφέρον κανενός ούτε της Ουκρανίας.

Σου εύχομαι να είσαι καλά Αλίνα.

*Από atexnos.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε μας στο Google News με ένα “κλίκ εδώ” #independent news greece
————————————————————————–
”ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ” ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ INDEPENDENT NEWS GREECE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE PLAY ΠΑΤΏΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
GOOGLE PLAY ΕΦΑΡΜΟΓΗ ANDROID
—————————————————-
Ακολουθήστε μας στο Google News
————————————————————————–
Επικοινωνία: Στείλτε μας τα σχόλια και τις απόψεις σας
info@independentnews.gr
info.independentnews@gmail.com
————————————————————————–
Ακολουθήστε μας από τις πιο κάτω σελίδες
——————————————————
————————————————————————–
Ακολουθήστε το κανάλι μας στο Υοutube
———————————————————————–
Ιστοσελίδα: https://independentnews.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here