Λουκασένκο (Πηγή: Tass.com): H πολιτική κυρώσεων της Δύσης οδηγεί σε έναν «τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»

0
386
Belarusian President Alexander Lukashenko gestures while speaking to journalists at the Osipovichi training ground during the Union Courage-2022 Russia-Belarus military drills near Osipovichi , Belarus, Thursday, Feb. 17, 2022. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko Jr)

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο δήλωσε ότι η πολιτική των κυρώσεων αποσκοπεί στην εξάλειψη της Ρωσίας ως ανταγωνιστή και οδηγεί σε έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο.

«Σε μια τέτοια κατάσταση θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τέτοιες κυρώσεις. Πολλά λέγονται για τον τραπεζικό τομέα. Το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο, το SWIFT. Είναι χειρότερα από τον πόλεμο. Η Ρωσία ωθείται προς έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί και να το αποφύγουμε. Γιατί ο πυρηνικός πόλεμος είναι το τέλος των πάντων», δήλωσε ο Λουκασένκο.

Τόνισε ότι οι λευκορωσικές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας θα μπορούσαν να βοηθήσουν τη Ρωσία να αποκτήσει υποκατάστατα των δυτικών και ασιατικών μικροτσίπ.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο μοναδικός ωφελημένος από αυτό που συμβαίνει εδώ», είπε ο Λουκασένκο, προειδοποιώντας ότι το Μινσκ και η Μόσχα θα λάβουν πολύ οδυνηρές κυρώσεις κατά της Δύσης.

«Οι δικές μας κυρώσεις, που θα ληφθούν από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία, θα είναι πολύ οδυνηρές… Οι μηχανισμοί αυτοί έχουν ήδη αρχίσει να λειτουργούν. Αν χρειαστεί, θα ενισχύσουμε αυτά τα μέτρα, αλλά όχι σε βάρος μας», δήλωσε ο Λευκορώσος ηγέτης.

Πηγή: Tass.com#independent news greece
————————————————————————–
​”ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ” ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ INDEPENDENT NEWS GREECE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE PLAY ΠΑΤΏΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
GOOGLE PLAY ΕΦΑΡΜΟΓΗ ANDROID
————————————————————————–
Επικοινωνία: Στείλτε μας τα σχόλια και τις απόψεις σας
info@independentnews.gr
info.independentnews@gmail.com
————————————————————————–
Ακολουθήστε μας από τις πιο κάτω σελίδες
——————————————————
————————————————————————–
Ακολουθήστε το κανάλι μας στο Υοutube
———————————————————————–
Ιστοσελίδα: https://independentnews.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here