Σε μια απίστευτη ρατσιστική ενέργεια προέβη την Τρίτη το βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λοβέρδος, και μάλιστα χρησιμοποιώντας αυθαίρετα μια ανάρτηση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Ο Γιάννης Λοβέρδος πήρε την ανάρτηση που έγινε στο Facebook για την παρουσία δύο παιδιών από τους ξενώνες του  “Χαμόγελου”  μαζί με τον Πρόεδρο Κώστα Γιαννόπουλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου: Ο Νέστορας τελείωσε τη Σχολή Ευελπίδων πετυχαίνοντας το όνειρό του ενώ η Ανίκ τελείωσε την Ελληνογαλλική Σχολή και θα συνεχίσει τις σπουδές της, αναφέρεται σχετικά.

Όμως για τον βουλευτή της ΝΔ προοδεύουν μόνο οι λευκοί αφού επέλεξε να “κόψει” από τη φωτογραφία που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, την Ανίκ, η οποία είναι μαύρη και να περιοριστεί στο Νέστορα, γράφοντας μόνο για αυτόν.

“Κατέβασε” τη φωτογραφία αλλά παρέμεινε “αόρατη” η Ανίκ

Μετά την κατακραυγή αναγκάστηκε να αναρτήσει ολόκληρη τη φωτογραφία και πάλι όμως χωρίς καμία αναφορά στην επιτυχία της Ανίκ παρά μόνο στο Νέστορα! Πλην όμως το “ιστορικό επεξεργασίας” προδίδει τον έκδηλο ρατσισμό του Γιάννη Λοβέρδου εναντίον της νεαρής κοπέλας που πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά κατάφερε με τη βοήθεια της συγκεκριμένης οργάνωσης, να σπουδάσει και να προχωρήσει στη ζωή της.

Η αρχική ανάρτηση και το Ιστορικό Επεξεργασίας του Facebook

, Για τον Γιάννη Λοβέρδο «άριστοι» είναι μόνο οι λευκοί!, INDEPENDENTNEWS

Πηγή: tvxs.gr