, Όχι και pushback κυρία μου, απλώς τους στέλνουμε πίσω…Κύριο θέμα INDE (11/11/2021), INDEPENDENTNEWSΤην ώρα που η υγεία βρίσκεται διασωληνωμένη, με 70 νεκρούς μέσα σε μια μέρα, η δημοκρατία ψάχνει κρεβάτι για νοσηλεία.

 

Γιατί δεν μπορεί να αισθάνεται πολύ καλά η δημοκρατία στην χώρα μας, όταν μια δημοσιογράφος δέχεται ισοπεδωτική επίθεση από άλλους δημοσιογράφους, μόνο και μόνο επειδή έκανε μια άβολη  ερώτηση στον πρωθυπουργό με αιχμηρή γλώσσα. Μια ερώτηση που χαρακτηρίστηκε προσβλητική από τον Κ. Μητσοτάκη, οδήγησε όμως και σε μια απάντηση που μας προσβάλει ως χώρα. Στην ουσιαστική παραδοχή εκ μέρους του ότι η Ελλάδα κάνει pushback, μόνο που τα λέει «αναχαιτίσεις» και θεωρεί ότι είναι δικαίωμά της.  Δεν είναι Γιάννης, είναι Γιαννάκης.

Κατά τα άλλα, κανονικότητα, καθώς στη Θεσσαλονίκη κάνουν ήδη επιλογή ασθενών και κάθε μέρα πεθαίνουν άνθρωποι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ. Η Περιφέρεια Αττικής στέλνει τα ΜΑΤ στο Σχιστό, όπου ο δήμος Κερατσινίου μαζί με κατοίκους των γύρω περιοχών προσπαθεί να αποτρέψει να γίνει υποτιθέμενη λύση για τα απορρίμματα της Αττικής μια πυκνοκατοικημένη, και ήδη επιβαρυμένη από άλλους παράγοντες, περιοχή.

Τον Ζακ τον έδειραν μέχρι θανάτου. Τα ίδια μυαλά που αύριο μπορεί να σκοτώσουν και την αχάριστη…


, Όχι και pushback κυρία μου, απλώς τους στέλνουμε πίσω…Κύριο θέμα INDE (11/11/2021), INDEPENDENTNEWS
#independent news greece
Ιστοσελίδα: https://independentnews.gr