Ο Βασίλης Τσιάρτας διαφωνεί και …αηδιάζει με την απόφαση της επιτροπής του Greece 2021.

Επιτίθεται στην Αγγελοπούλου επειδή στην αφίσα του «Greece 2021» συμπεριέλαβε τον Αντετοκούνμπο. «Αηδιάζω και μόνο που τη βλέπω» έγραψε για τη Γιάννα, ενώ όλοι ξέρουμε ότι ήθελε να το γράψει για τον… Γιάννη. Το ρατσιστικό μίσος δεν κρύβεται.

Με ανάρτηση στο Facebook ο ποδοσφαιριστής τα έβαλε με την επιτροπή, λέγοντας ότι στην φωτογραφία δεν θα έπρεπε να βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά κάποιος παίκτης από την ομάδα μπάσκετ που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket 1987 ή στο Eurobasket 2005, είτε ένας παίκτης από την ομάδα που κατέκτησε το Euro2004 στο ποδόσφαιρο, είτε ένας Ολυμπιονίκης.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής έγραψε:

Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι κ εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούνμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φωτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του ´87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης. Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφετε”.