Το Πολυτεχνείο ζει και θα συνεχίσει να ζει για όσο θα το θυμόμαστε, για όσο θα ζουν οι ιδέες που το ενέπνευσαν και για όσο θα υπάρχουν οι λόγοι που το προκάλεσαν. Θα είναι για πάντα ένας ύμνος στην ελευθερία, τη δικαιοσύνη και την αξεπέραστη τόλμη και αγνότητα των νέων ανθρώπων. Αυτοί είναι οι φορείς της ελπίδας και εμείς οι υπόλοιποι μπορούμε μόνο να βάλουμε τα δυνατά μας για να τους στηρίξουμε, βαδίζοντας δίπλα τους στα μονοπάτια του αγώνα και των νέων ιδεών που οφείλουν να φέρουν στο προσκήνιο.

, Το Πολυτεχνείο ζεί…Κύριο θέμα INDE (Δεύτερο της 17ης/11/2021), INDEPENDENTNEWS

Διαφορετικές οπτικές πάντα θα υπάρχουν για το πώς να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του σήμερα. Αλλά, αυτό που μας λέει η εμπειρία, η ιστορική γνώση, η κοινή λογική, -όση μας έχει απομείνει- είναι ότι χωρίς αγώνα, χωρίς διαρκή πίεση και καθαρά ζητούμενα, η κοινωνική πλειοψηφία, ο εργαζόμενος κόσμος, θα βρίσκεται διαρκώς στην κόψη του ξυραφιού, αντιμετωπίζοντας όχι μόνο στερήσεις οικονομικές, αλλά και περιορισμούς των δικαιωμάτων και των ελευθεριών του, ακόμη και σε συνθήκες δημοκρατίας.

Το δίκιο και η αλήθεια έχουν μάτια και μυαλό. Αλλιώς βλέπουν και αναλύουν τον κόσμο  οι πλούσιοι, αλλιώς οι φτωχοί. Κι αυτό είναι που κάνει τη διαφορά.


, Το Πολυτεχνείο ζεί…Κύριο θέμα INDE (Δεύτερο της 17ης/11/2021), INDEPENDENTNEWS
#independent news greece
Ακολουθήστε μας από τις πιο κάτω σελίδες
Ιστοσελίδα: https://independentnews.gr