Τι του λείπε του ψωριάρη; Harrods με …μαργαριτάρι λέει ο Τσιτσιπάς

Posted on 04 Δεκεμβρίου, 2020, 9:44 πμ
3 secs

Στο επίκεντρο του σχολιασμού βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο διάσημος τενίστας έκανε ένα προκλητικότατο tweet, την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και η κοινωνία είναι αντιμέτωπη με την πανδημία και τον φόβο του θανάτου.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: “Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα”…

Αμέσως το θέμα αναδείχτηκε στα πρώτα trends στο twitter, με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου να κατακεραυνώνουν τον τενίστα.

Άλλοι με χιούμορ και άλλοι συγκρίνοντάς τον με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρόσφατα προχώρησε σε μια συγκινητική κίνηση, μοιράζοντας μεγάλες ποσότητες τροφίμων στη γειτονιά του, τα Σεπόλια.

Λογική η οργή για πρόσωπα που λόγω της δημοφιλίας τους θα έπρεπε να επιδεικνύουν μεγαλύτερη ευαισθησία για την κοινωνία… Τι να λέμε όμως στη χώρα του αντιδημάρχου… Μπάντεν Μπάντεν και του πρωθυπουργού που παίρνει τα βουνά και φωτογραφίζεται παραβιάζοντας τους υγειονομικούς κανόνες και τα περιοριστικά μέτρα…

Με άλλα λόγια είμαστε του Harrods τα δόντια!

...