Σωτήρης Αλεξίου: Εμείς ποτέ δεν θα γίνουμε σαν τη “σοβαρή” ΟΝΝΕΔ

Posted on 01 Ιουνίου, 2020, 7:02 μμ
16 secs

Ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρης Αλεξίου, αναφέρει:

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Kontra News επέλεξε να επιτεθεί στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και να ασκήσει κριτική, για άλλη μια φορά, ότι ήταν απούσα από την κοινωνία την περίοδο της καραντίνας και μετά τη λήξη της. Παράλληλα, δεν αφιέρωσε μισή λέξη για να αγγίξει τα ζητήματα που αφορούν τους νέους ανθρώπους, όπως η Παιδεία, η Εργασία, το Περιβάλλον. Οι κενές περιεχομένου ατάκες και η γενικότητα των απαντήσεων δείχνει ότι η ΟΝΝΕΔ και ο πρόεδρός της έβαλε στο mute ό,τι ενοχλεί την κυβέρνησή του. Μια κυβέρνηση που δεν ντράπηκε να χρησιμοποιήσει την πανδημία για να εφαρμόσει μια σειρά σαρωτικών μέτρων υπό τον μανδύα του φόβου και της παραπληροφόρησης.

Εμείς, ποτέ δεν θα γίνουμε σαν την “σοβαρή” ΟΝΝΕΔ. Ποτέ δεν θα βάλουμε το κουστούμι του “υπεύθυνου” πολιτικού που καλύπτει μεγάλα συμφέροντα, που δεν αντιδρά στη διάλυση της προοπτικής για τη γενιά του, που δεν λέει κουβέντα για τα δώρα σε φίλους επιχειρηματίες, που έχει ακροδεξιούς συνομιλητές και συμμάχους, που ποντάρει στην πολιτική υπεραξία της στοχοποίησης των αδύναμων και κατατρεγμένων.

ΥΓ1. Επειδή στην ΟΝΝΕΔ δεν άκουσαν την παραίνεση μας να τηλεκαταρτιστούν, αλλά άφησαν για όλους τους υπόλοιπους αυτό το προνόμιο, παραθέτω μια σειρά φωτογραφιών για να δουν κάποιες από τις δράσεις της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα.
ΥΓ2. Η κοινωνία και η νέα γενιά ξυπνάει και το μόνο καταφύγιο της ΝΔ είναι η καταστολή και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
ΥΓ3. Υπεύθυνη στάση είναι η στάση της προάσπισης των κεκτημένων της κοινωνίας απέναντι στον οδοστρωτήρα των μέτρων της κυβέρνησης που διαλύει τα πάντα προς όφελος των ισχυρών.
ΥΓ4. To be continued…

...