7.8 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, 2022

Συνταγματική η υποχρεωτικότητα των εμβολίων!!! Νέα “Αστέρια” στο πέτο;

ΚΟΙΝΩΝΙΑΣυνταγματική η υποχρεωτικότητα των εμβολίων!!! Νέα "Αστέρια" στο πέτο;

Δικαστήριο έκρινε συνταγματικό τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Στο Independent News θεωρούμε τον εμβολιασμό εξαιρετικά απαραίτητο και προτρέπουμε με κάθε τρόπο άπαντες να εμβολιαστούν άφοβα και άμεσα καθώς η μετάλλαξη του Ιού σε Δέλτα είναι επικίνδυνη για όλους ανεξαιρέτως και η Χώρα είναι “παραδομένη” ολόκληρη στα χέρια του. Μια ακόμα επιτυχία του “Επιτελικού Κράτους” του κ.Μητσοτάκη και της Κυβέρνησης του, αυτή της ΝΔ.
Διαφωνούμε όμως απολύτως με την Κρατική υποχρεωτικότητα, που μοιάζει ως η αρχή του τέλους των Δικαιωμάτων όταν αυτά ρυθμίζονται και επιβάλλονται με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχει και η Βουλή των Ελλήνων.
Οι ”αρνητές” δεν είναι μόνο κάποιοι που προσπαθούν να επωφεληθούν της καταστάσεως Πολιτικά αλλά και άνθρωποι που απλά και δίκαια φοβούνται διότι δεν έχουν ενημερωθεί σωστά. Αυτός ο δρόμος που “ανοίγει” είναι εξαιρετικά ολισθηρός και επικίνδυνος για τα Συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα εξόφθαλμα.
H λύση είναι μια και δεν είναι άλλη από την πραγματική και εμπεριστατωμένη κι αναλυτική ενημέρωση των πολιτών κι όχι το “κυνήγι Μαγισσών”, κάτι που είναι εφικτό με τόσα ΜΜΕ που διαθέτουν. Ας τα διαθέσουν για ενημέρωση κι όχι για τρομοκράτηση.
Νεα Αστέρια ραμμένα στο πέτο γιατί με τέτοια ευκολία;
Κι αν κάποιοι επιμείνουν, παρά την απόφαση να μην εμβολιαστούν;
Μετά τι;
Προσαγωγή;
Σύλληψη;
Νέα Σπιναλόγκα;
Και τελικά Κοινωνική σύγκρουση δώρο στην απολυταρχία και τον εκφασισμό;
Ολισθηρός ο δρόμος που επέλεξε η Κυβέρνηση, απελπιστικά ολισθηρός…

Εργαζόμενη προσέφυγε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κιλκίς, ζητώντας προσωρινή αναστολή της εφαρμογής του νόμου για την υποχρεωτικότητα.

, Συνταγματική η υποχρεωτικότητα των εμβολίων!!! Νέα “Αστέρια” στο πέτο;, INDEPENDENTNEWS


Απόφαση «σταθμό» για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα έλαβε δικαστήριο στο Κιλκίς, το οποίο έκρινε “συνταγματικό”… τον υποχρεωτικό εμβολιασμό απορρίπτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε εργαζόμενη στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Παιονίας.

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο eidisis.gr, η συγκεκριμένη εργαζόμενη προσέφυγε κατά της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κιλκίς, ζητώντας την προσωρινή αναστολή της εφαρμογής του νόμου για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στο πρόγραμμα το οποίο εργάζεται, επικαλούμενη και την αντισυνταγματικότητα του νόμου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην πρώτη προσωρινή απόφαση που εκδόθηκε πανελλαδικά, το Δικαστήριο του Κιλκίς απέρριψε τις αιτιάσεις της εργαζομένης για τις διατάξεις του νόμου, επισημαίνοντας: «… οι οποίες τέλος καμία αντισυνταγματικότητα δεν πάσχουν, όπως αβασίμως επικαλείται η αιτούσα, καθότι με αυτές προστατεύεται το υπέρτατης αξίας έννομο αγαθό της υγείας και της ζωής του συνόλου των πολιτών και ιδίως των ευπαθών ομάδων. Με τα δεδομένα αυτά πρέπει να απορριφθεί το αίτημα για έκδοση προσωρινής διαταγής ως μη νόμιμο και επαλλήλως ως αβάσιμο κατ’ ουσίαν».

Σε αναστολή 10 εργαζόμενοι σε 18 δομές – Από Δευτέρα οι έλεγχοι επεκτείνονται στο σύνολο της επικράτειας

Κλιμάκια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας προχώρησαν σε επιτόπιους ελέγχους στις 19 Αυγούστου, σε συνολικά 18 δομές (9 ΜΦΗ και 9 λοιπές Προνοιακές Δομές) σε Αττική και στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την τήρηση του υποχρεωτικού εμβολιασμού του συνόλου του προσωπικού (ιατρικό, παραϊατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και υποστηρικτικό).

Συγκεκριμένα σε σύνολο 1.034 εργαζομένων: οι 940 διέθεταν έγκυρο πιστοποιητικό (921 εμβολιασμένοι και 19 με πιστοποιητικό νόσησης), ήτοι ποσοστό περίπου 90%. Τα πιστοποιητικά των παρόντων ελέγχθηκαν από τους Επιθεωρητές-Ελεγκτές με την εφαρμογή COVID FREE Gr, ενώ των μη ευρισκόμενων, κατά τον επιτόπιο έλεγχο, στις δομές με επίδειξη εγγράφου στους Επιθεωρητές-Ελεγκτές από τους υπευθύνους των δομών.

Σημειώνεται ότι 34 είχαν υποβάλει αίτημα εξαίρεσης από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και 50 ήταν σε νόμιμη άδεια. Οι περιπτώσεις αυτές θα ελεγχθούν εντός των επόμενων ημερών. Από τους συνολικά 1034 εργαζόμενους, 10 εργαζόμενοι είχαν τεθεί σε αναστολή.

Το ποσοστό των εμβολιασμένων στην περιοχή της Αττικής κυμαινόταν από 75% (1 Δομή) έως και 100% (3 Δομές) και στην περιοχή της Θεσσαλονίκης από 87,91% έως και 100% (1 Δομή)

Από Δευτέρα, οι έλεγχοι επεκτείνονται στο σύνολο της επικράτειας καλύπτοντας το σύνολο των Δομών αυτών με στόχο την προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, που φιλοξενούνται και εξυπηρετούνται από τους προνοιακούς αυτούς οργανισμούς.

 

#independentnews

#independent news greece

Facebook: https://www.facebook.com/IndNewsGR

Twitter: https://twitter.com/inde_news

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC_artiGsPS7mJj-UaJNq_Tw

Ιστοσελίδα: https://independentnews.gr/

 

independentnews

Check out our other content

Check out other tags:

Most Popular Articles

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Αρέσει σε %d bloggers: