Τα ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη στοχεύουν πλέον τις εστίες, τα σπίτια ,κρίσιμες υποδομές και νοσοκομεία στη Γάζα καθώς η βίαιη επίθεση μπαίνει στην ένατη ημέρα.

 

Το Ισραήλ στοχεύει εγκαταστάσεις υγείας στην πολιορκημένη Γάζα καθώς η βίαιη επίθεση μπαίνει σε ένατη ημέρα, εκτοπίζοντας πάνω από 50.000 Παλαιστίνιους.

Ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 212, συμπεριλαμβανομένων 61 παιδιών, με 1.400 τραυματίες, δήλωσε το υπουργείο Υγείας της Γάζας την Τρίτη.

Οι κάτοικοι της Γάζας απαρίθμησαν 60 ισραηλινούς βομβαρδισμούς όλη τη νύχτα. Δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για θύματα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η Γάζα, κάτω από τον ανελέητο μακρόχρονο ισραηλινό αποκλεισμό, αντιμετωπίζει τώρα κρίσιμες ελλείψεις τροφίμων, ιατρικών προμηθειών και καυσίμων, με τον ΟΗΕ να ζητά επείγουσα υποστήριξη και πρόσβαση για να παρέχει πολύ αναγκαία βοήθεια.

Οι επιθέσεις πυραύλων στο κτίριο Ghazi Al Shawwa στη γειτονιά του Ριμάλ σκότωσαν δύο άτομα τη Δευτέρα και έπληξαν το γραφείο της Ερυθράς Ημισελήνου του Κατάρ, ανέφεραν αξιωματούχοι.

Η κλινική Al Remal και το διοικητικό κτίριο του υπουργείου Υγείας καταστράφηκαν όπως ανέφεραν αξιωματούχοι της Γάζας.

Σημειώνουμε πως η κλινική Al Remal ήταν το μόνο εργαστήριο Covid-19 της Γάζας.

 

, Στο απόγειο του Απανθρωπισμού το Ισραήλ στοχεύει τα Νοσοκομεία της Γάζας και το μοναδικό Covid, INDEPENDENTNEWS

Ο ισραηλινός στρατός καταβάλει ανελέητες αεροπορικές επιθέσεις στη Γάζα από τις 10 Μαΐου έως και σήμερα αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο ίχνος. Όπως όλα δείχνουν το Ισραήλ άνοιξε ένα πολεμικό μέτωπο την Παρασκευή, ισως το μεγαλύτερο που έχει εξαπολύσει ποτέ κατά των Παλαιστηνίων και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει το τέλος του.

 

#independentnews