Στην Ομόνοια δεν κολλάει… (βίντεο)

Posted on May 14, 2020, 11:04 pm
13 secs

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, παρουσίασε με χαρά τη νέα Ομόνοια. Η ανακατασκευασμένη πλατεία παραδόθηκε σήμερα στο σύνολό της. Δεκάδες πολίτες θαύμαζαν το σιντριβάνι.

Μόνο που στη φιέστα των εγκαινίων δεν είδαμε κοινωνική αποστασιοποίηση και μέτρα ασφαλείας. Κάθε άλλο… Αλλά πουθενά τα ΜΑΤ, η ΔΕΛΤΑ και τα χημικά, όπως σε άλλες πλατείες.


Εύστοχα σχολιάζει το ΣΠΟΥΤΝΙΚ- Sputnik Magazine:

Αναρωτήθηκε κάποιος ή κάποια για την ασφάλεια των πλατειών; Σας προβληματίζει αν στους δημόσιους χώρους πρέπει να φοράτε μάσκα ή να κρατάτε αποστάσεις; Φοβάστε σε κάθε περίπτωση μην τυχόν δεχτείτε επίθεση από περιπλανώμενους αστυνομικούς;

Εμείς έχουμε την απάντηση.

Αρκεί ένα μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη να είναι κάπου εκεί πέριξ και όλα τα παραπάνω είναι άνευ περιεχομένου.

Η ζωή είναι κάπως διαφορετική όταν είσαι έστω στην σκιά τους.

Η πλατεία Ομονοίας είναι έτοιμη δίχως ένα σκαλάκι δίχως ένα παγκάκι. Είναι έτοιμη η πλατεία, αυτό που εμείς αναρωτιόμαστε είναι αν παραμένει τελικά πλατεία!

 

 

Το Παρατηρητήριο-Covid19 αντιμετώπισε με χιούμορ το… μάζεμα:

Οι πολίτες προσπαθούν ν’ αποφεύγουν τον άσκοπο συνωστισμό στις πλατείες και ακολουθούν τις οδηγίες της πολιτείας. Όλοι όμως; Όχι. Σήμερα, εν μέσω πανδημίας και ενώ πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis επέλεξε να κάνει εγκαίνια στην πλατεία Ομόνοιας. Εκτός κι αν είναι ο πρωταγωνιστής στο επόμενο σποτ της Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Επιλεκτική και υπέρμετρη η αυστηρότητα τις προηγούμενες μέρες, που έφτασε μέχρι και την άγρια καταστολή στην Κυψέλη. Αρκετά με την υποκρισία σας όμως.

...