Στην ΕΡΤ μόνο με εξώδικο παίζουν την πλευρά του Βασίλη Δημάκη (video)

Posted on 27 Μαΐου, 2020, 12:34 μμ
5 secs

Την έντονη δυσαρέσκειά  του προς την ΕΡΤ εξέφρασε ο δικηγόρος του Βασίλη Δημάκη, Θανάσης Καμπαγιάννης μιλώντας το πρωί σε εκπομπή ρης δημόσιας τηλεόρασης.

Ο Θανάσης Καμπαγιάννης ευχαρίστησε την δημοσιογράφο Ντίνα Τσουκαλά για την πληρότητα του σημερινού της ρεπορτάζ της , τονίζοντας ότι χθες η ΕΡΤ παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εικόνα θυμίζοντας άλλες εποχές.

Όπως σημείωσε το χθεσινό δελτίο της ΕΡΤ αναπαρήγαγε μονάχα την ανακοίνωση του Υπουργείου που είχε μόνο ψευδείς αναφορές για τον εντολέα του. Μάλιστα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του, που είναι και εκείνος συνταξιούχος δικηγόρος, του είπε ότι ήταν μια εικόνα που θύμισε ΥΕΝΕΔ και χούντα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφρίες ο κ. Καμπαγιάννης χτες πήρε τηλέφωνο τον Γενικό Διευιυντή Ενημέρωσης, Φώτη Kαφαράκη και του εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά  του του για το γεγονός, ζητώνταςνα του δοθεί η ευκαιρία  να απαντήσει.

Ωστόσο το αίτημα δεν έγινε δεκτό και τότε ο κ. Καμπαγιάννης απείλησε με εξώδικο την ΕΡΤ, που όπως όλα δείχνουν σύρθηκε στο να καλέσει τον δικηγόρο του Βασίλη Δημάκη σε πρωινή εκπομπή σήμερα.

Αυτό αποκάλυψε στην σημερινή εκπομπή άλλωστε:

“Ο εντολέας μου δεν είναι ο ληστής με τα καλάσνικωφ όπως ψευδώς ανέφερε η ανακοίνωση του Υπουργείου από πουθενά δεν προκύπτει ότι έφερε βαρύ οπλισμό όταν τελούσε ποινικά αδικήματα. Προκειμένου να είμαι εδώ σήμερα απείλησα με εξώδικο και ακριβώς για αυτό βρίσκομαι εδώ σήμερα πρώτη φορά μετά από 40 μέρες που δίνει αυτή τη μάχη ο κρατούμενος. Ένας άνθρωπος που δεν είχε καλάσνικοφ όπως αναπαρήγαγε χθες με κιτρινισμό η ΕΡΤ», ανέφερε ο Θ. Καμπαγιάννης.

Η δημόσια τηλεόραση είχε ακολουθήσει την ίδια τακτική και στην περίπτωση της διαμαρτυρίας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για τις συνθήκες εργασίας στην πανδημία, αλλά και στην περίπτωση των voucher των επιστημόνων, όπου θυμήθκε το θέμα όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε την ηγετική απόφαση να καταρήσει το πρόγραμμα λόγω των έντονων διαμαρτυριών για το σκοιλ ελικικου..

Αν έβλεπες μόνο Δημόσια τηλεόραη βέβαια δεν θα είχες καταλάβει γιατί προέβη σε αυτή την ανακοίνωση ο Πρωθυπουργός, καθότι το θἐμα δεν είχε παίξει σε κανένα δελτίο.

...