, Σταμάτης Θεοδωρόπουλος: O Σοβαρός, ο Μούτσος και οι Θύλακες…., INDEPENDENTNEWSΠαρατηρώ ημέρες πια όλη αυτή την παραφιλολογία που κινείται γύρω από την υπόθεση και το όνομα του Μπογδάνου και απορώ.

Απορώ πρώτα απ’όλα από την ποδοσφαιροποίηση της ευρύτερης παρουσίασης και κουβέντας όπως αυτή γίνεται όχι μόνο στα Social Media αλλά και σε πιο ψηλά πολιτικά κλιμάκια και αυτή αναγάγετε ως μείζον θέμα.

Ένα θέμα ασήμαντο στη βάση του μιας και ολόκληρο έρχεται και «κάθεται» επάνω στη συμπεριφορά κάποιου ο οποίος ουδέποτε υπήρξε ουσιαστικά πολιτικός και μάλιστα κάποιου εύρους σοβαρού η έστω μέτριου.

Διότι δεν μπορεί η πολιτική να κινείται γύρω από τη φασιστική η όχι συμπεριφορά ενός ανθρώπου που οι ίδιοι οι πραγματικοί ακροδεξιοί που βρίσκονται στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος τον είχαν κι έχουν περίπου της φάπας.

Ο κ.Δένδιας κόντεψε να χριστεί ήρωας της Δημοκρατίας και επόμενος ηγέτης της Ν.Δ. μόνο και μόνο με την εμπλοκή του στη διαγραφή Μπογδάνου κι ας είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος ωρυόμενος, πριν λίγα χρόνια απευθύνθηκε στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής φωνάζοντας τους πως δεν τους χαρίζει τον Ιωάννη Μεταξά!

Αρχιδιεκδικητής της ιστορικής αξίας του πάλαι ποτέ Δικτάκτορα.

Ο Δένδιας μπλέχτηκε στη διαγραφή του Μπογδάνου διότι εξευτέλιζε με τη γελοιότητα του την ακροδεξιά πτέρυγα κι όχι από δημοκρατικό οίστρο.

Οι ακροδεξιοί θύλακες της Ν.Δ. το απαίτησαν και το πήραν. Και δεν είναι μόνο οι λίγοι γνωστοί, Βορίδης, Πλεύρης, Γεωργιάδης αλλά και πολλοί ακόμα.

Οι άνθρωποι αυτοί, πορεύουν το καράβι στα πλάγια της ευρωπαϊκής Alt Right γλύφοντας κυριολεκτικά τους κυματισμούς στα στεγανά της με μεγάλη ακρίβεια και σοβαρότητα, δεν θέλουν μέσα στα πόδια τους μούτσους που γλιστράνε στο σαπούνι πάνω στο κατάστρωμα όπως ο Μπογδάνος και ο κάθε γελωτοποιός. Ο Δένδιας ως σοβαρός ακροδεξιός καθάρισε το κατάστρωμα για να διατηρήσει την σοβαρότητα της πορείας που έχει πάρει η Ν.Δ. στο μακρύ ταξίδι της και τη μετάβαση της σε ένα άκρως ενταγμένο κόμμα στη νέα τάξη πραγμάτων της ευρωπαϊκής Ακροδεξιάς. Με λίγα λόγια αν κάτι έχει να διδάξει η υπόθεση Μπογδάνου, είναι το γεγονός πως τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά που γελοιότητες δεν χωράνε, λάθη δεν συγχωρούνται και αφαιρούνται χωρίς πολλές κουβέντες.


Για το Independent News Greece Σταμάτης Θεοδωρόπουλος


, Σταμάτης Θεοδωρόπουλος: O Σοβαρός, ο Μούτσος και οι Θύλακες…., INDEPENDENTNEWS
#independent news greece
Ιστοσελίδα: https://independentnews.gr/