Γνωστός και ορθή, ο ντόρος και η θύελλα που έχει ξεσηκωθεί για το σποτ της υπογεννητικότητας και το σχετικό συνέδριο. Και σίγουρα οι πονηροί συντελεστές του ανέμεναν και τον ντόρο και την θύελλα.

Είναι το απόλυτα φυσιολογικό να ξεσηκωθεί όλο το γυναικείο φύλλο (με αλληλέγγυο το αντρικό, συμπαραστάτη), απέναντι σε όλον αυτό το σεξισμό της μάνας-δούλας και κυράς του ’50-’60.

“Φταίς” λέει το σπότ στοχοποιόντας συγκεκριμένα κι επίτηδες.

“Φταις” γιατί επέλεξες να αφοσιωθείς στην “Καριέρα” σου. Είσαι Εγωίστρια. Εξαιτίας σου κινδυνεύει το “Εθνος των Αγέροχων”.

Προκαλείς “Γενοκτονία”…

Ξεκινώντας απο το “Δούλα και κυρά” του ’50-’60 πηδάει ξαφνικά στο είσαι “Καριερίστρια” του ’00-’10…!

 

Εξυπνη διαδρομή και μεταπήδηση δεκαετιών προς την ενοχή που έρχεται βίαια και κατακάθεται επάνω στις χίλιες φοβίες που βάλουν απο παντού τον καθένα, δημιουργώντας ένα κλίμα που μόνο τη Λίμπιντο των φύλλων δεν βοηθάει.

Κουβέντα για την φτώχια που υπάρχει και που δεδομένα έρχετε χειρότερο κύμα. “Καριέρα” στο τυροπιτάδικο η όπου, για 3,60 με τρία πτυχία, νεαρές-οι, γυναίκες – άντρες, χωρίς όνειρα, με το απόλυτο αβέβαιο μέλλον, γενιά της κρίσης που δεν έζησε την ληστρική χρηματηστηριακή και δανειακή, ψεύτικη χλιδή αλλά χλιδή των προηγούμενων γενεών. Εξαπατημένων; Ηληθίων; Χωρίς οικονομική παιδεία; Ολα μαζί; Μικρή σημασία έχει.

Είδαν τους γονείς τους να καταστρέφονται, να τους επιδίδονται τραπεζικές και δικαστικές επιστολές και κλήσεις. Είδαν τους γονείς τους να τρέμουν στο χτύπημα της πόρτας και του τηλεφώνου απο εκβιαστικά, άκρως εκφοβιστικά και απειλιτικά όρνεα. Είδαν τους γονείς τους να καταρρέουν όταν το κύμα της κρίσης τους έστελνε στην ανεργία.

 

 Είδαν το σπίτι τους να απειλείται…..

 

Σήμερα οι τράπεζες όπως και τα μεγάλα πολυκαταστήματα, έχοντας “μαυρίσει” άπαντες τους “Αγέροχους του Εθνους”, χρειάζονται νεα πελατεία για να σταθούν.

Ποια είναι όμως και που θα την βρουν;

Μα οι νέες γενιές, τα παιδιά των “μαυρισμένων”, τα βουτηγμένα εκ γεννετής στην φτώχια, εξαιτίας των ίδιων τραπεζών. Αυτά δεν είναι “μαυρισμένα” και κάνουν και “Καριέρα” στα τυροπιταδικα και όπου…. Είναι “καθαρά”…

Τα μεγάλα πολυκαταστήματα, για να συνεχίσουν να στέκονται, τους βγάζουν δάνεια για αγορά ενός πολυδιαφημισμένου κινητού, άμεσα, με την αποστολή προς την τράπεζα της αστυνομικής ταυτότητας και του εκκαθαριστικού της εφορίας, παρά το χαμηλό τους εισόδημα.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την υπογεννητικότητα και την χυδαία επίθεση του σποτ;

Φαινομενικά καμία. Και δεν θα είχε καμία αν οι Τράπεζες δεν διαφήμιζαν σήμερα νεα σειρά δανείων για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και προς βοήθεια του “Εθνους” να αναστηθεί!!!

 

Τέτοια αγάπη για το “Εθνος” ανατριχιάζει…

 

Οι γυναίκες πλεον άνω των 40 δεν έχουν καμμιά δικαιολογία, οι νέες επίσεις.Οι σύζηγοί τους το ίδιο. Δάνειο και στις ιδιωτικές σχετικές κλινικές και στα πολυκαταστήματα για πλυντήριο.

Δικαιολογία δεν υπάρχει. Και προς ενημέρωση σου, για να το μάθεις, μετά τα 40 δεν θα μπορείς να κάνεις παιδιά. Γιατί δεν το ‘ξερες και πρέπει να το μάθεις.. κι ας διάβασες απο τα μικράτα σου, ήθελες-δεν ήθελες, την Παλαιά Διαθήκη  στο σχολείο μαθαίνοντας για τη Σάρα…

Οι εξωσωματικές πολυδάπανες, οικονομικά αλλά και ψυχολογικά.

Την οικονομική λύση στη δίνει η Τράπεζα, καμία δικαιολογία, την ψυχολογική την οφείλεις στο “Εθνος” που σε εκμεταλλεύεται.

Μπορείς να πάρεις δάνειο και να γεννήσεις, να υιοθετήσεις πάλι πολύ δύσκολο γιατί με την ίδια οικονομική σου κατάσταση, δεν κάνεις. Πως θα σου δώσουμε παιδί μονάχο; Πως θα το μεγαλώσεις; Πως θα του παρέχεις όλα τα αναγκαία;

 

Θες παιδί;

Πάρε δάνειο (άδεια απόκτησης τέκνου) κάνε και κόψε το λαιμό σου…. Εξωσωματική και σε ιδιώτη αναγκαστικά. Το Δημόσιο Νοσοκομειο μην το μλέκεις, αρκετά έχει στο κεφάλι του… Νέοι πελάτες, σας περιμένουμε. Η συνέχεια και η πλυθησμιακή αύξηση είναι ατομική σου εθύνη και υποχρέση… Λοιπόν.. Αντε «Εθνος» των Tραπεζιτών και κάνε εσυ παιδιά. Μην υποχρεώνεις τα δικά μας να πληρώσουν τα δικά σου εγγόνια και πάλι.

 

για το independentnews