ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ by ΠΑΠΑΛΑΜΠΑΙΝΑ: Σας πειράζει κι ο γύψος τώρα;

Posted on July 27, 2020, 1:46 pm
1 sec

Ένα στρατιωτικό ελικόπτερο Σινούκ απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Πάρου. Πιθανότατα παρέλαβε τον πρωθυπουργό μετά της συζύγου του. Αμέσως όμως άρχισαν οι κακίες. Όχι φυσικά από τον κ. Παπαχρήστο των «Νέων». Αυτός έχει πάρει εργολαβία τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ψάχνει πού περνάει τα Σαββατοκύριακά του.

Οι κακίες άρχισαν από τα αντιπολιτευτικά μέσα, τα σόσιαλ μίντια και το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που δεν καταλαβαίνουν ότι για έναν Μωυσή τα στρατιωτικά ελικόπτερα είναι κάτι σαν ραδιοταξί. Απολαμβάνει τη νύχτα του στην Αντίπαρο παρέα με τον Τομ Χανκς και του τυχαίνει κάτι έκτακτο, όπως το να παρακολουθήσει μια προγραμματισμένη από καιρό παράσταση στην Επίδαυρο. Παίρνει ένα τηλεφωνάκι και κλείνει ένα Σινούκ. Τι το απλούστερο;

Να μην παρακολουθήσει ο πρωθυπουργός τους Πέρσες; Να μην δει τον αλαζόνα Ξέρξη πώς την πάτησε; Θα κάτσει να ασχοληθεί με τα ελληνοτουρκικά, με κάτι πυρκαγιές και τον κορονοϊό; Αλίμονο.

Και σαν να μην έφταναν αυτές οι κακίες, οι ψευροκουλτουριάρηδες της Αριστεράς εξεμάνησαν και με τη φωτογραφία του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού και σκηνοθέτη, Δημήτρης Λιγνάδη, που κρατάει το γύψινο ομοίωμα ναού (κακοφτιαγμένους Παρθενώνες πουλάνε στο Μοναστηράκι) και το ασπάζεται πεσμένος καταγής.

Τι το κακό έχει αυτή η εικόνα; Περιγράφει με εκπληκτικό τρόπο αυτό ακριβώς που ζούμε, την κυριαρχία του γύψου τόσο στην αισθητική όσο και στην πολιτική.

 

 

 

...