ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ by ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΙΝΑ: Υπέρκομψες οι Μυκήνες στα μαύρα, κυρία Μενδώνη μου!

Posted on 31 Αυγούστου, 2020, 2:57 μμ
0 secs

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι τους έπιασε τους συριζομαδούρους και τα τρολ τους με τις Μυκήνες. Αφού τα αντικειμενικά ΜΜΕ της χώρας δεν παρουσίασαν καμιά εικόνα που να εμπνέει ανησυχία…

Κάηκαν εκεί λίγο ξερόχορτα. Δεν ήταν δα και αρχαία ραδίκια από αυτά που μάζευε η Κλυταιμνήστρα. Μαύρισε λίγο το χώμα, όπως διαβεβαίωσε και κοτζάμ υπουργός Πολιτισμού, και αμέσως να ξεσηκωθούν οι απόγονοι κομμουνιστοσυμμοριτών. Σιγά το πράγμα!

Αλλά είναι οι συριζαίοι άπλητοι, δεν είναι νοικοκυραίοι να ξέρουν. Αλλιώς θα καταλάβαιναν ότι αυτό το λίγο μαύρο δεν είναι και τόσο σοβαρό. Άρπαξε λίγο ο αρχαιολογικός χώρος, τον ξύνεις πάνω πάνω λιγάκι, ρίχνεις και κάμποση ζάχαρη άχνη και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Να πατούν μετά οι επισκέπτες και να γλείφουν και τις σόλες τους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ by ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΙΝΑ: Υπέρκομψες οι Μυκήνες στα μαύρα, κυρία Μενδώνη μου!Στο κάτω κάτω, αν σε κάποιο σημείο η ζημιά είναι μεγαλύτερη, τεχνογνωσία υπάρχει. Διότι η οικογένεια Μητσοτάκη δεν είναι παίξε – γέλασε. Έχει κληρονομήσει την εξουσία από τους Ατρείδες και γνωρίζει πώς να λύνει τα όποια προβλήματα και πώς να δημιουργεί εκεί που δεν υπάρχουν.

Θα καλέσει, για παράδειγμα, τον Κώστα Μπακογιάννη να επιληφθεί και να τοποθετήσει ζαρντινιερούλες εντός του χώρου και θα τον κάνει κούκλα.

Ούτε στον ύπνο του δεν είδε ο Αγαμέμνονας παλάτι με ουασιγκτόνιες, που λέει ο λόγος.

Εκεί να δείτε υπέρκομψες Μυκήνες, να τρίβετε τα μάτια σας.

Για να μη θυμηθούμε ότι οι συριζομαδούροι, όταν η ηφαιστειακή έκρηξη που σημειώθηκε στη Σαντορίνη με ευθύνη της Ρένας Δούρου, κατέστρεφε τον Μινωικό Πολιτισμό, δεν είπαν λέξη. Τώρα ισχυρίζονται ότι έχουν στα χέρια τους πινακίδα σε Γραμμική Β’ που αναφέρει ότι ο Αγαμέμνονας είχε εκστομίσει, προφητεύοντας τα μελλούμενα, τη φράση «Τι ψηφίσατε, ρε… Αργείοι». Μα αν υπήρχε τέτοια πινακίδα, δεν θα την πουλούσε ο Βελόπουλος με δώρο μια κηραλοιφή;

...