ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ by ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΙΝΑ: Το πλούσιο βιογραφικό του Κυρανάκη

Posted on Σεπ 02, 2020, 11:29 πμ
14 secs

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κυρανάκης έχει δίκιο. Μπορεί η δήλωσή του να προκάλεσε το κακό χαμό, αλλά και οι νέοι που δεν βρίσκουν δουλειά οφείλουν να προβληματιστούν. Να καταλάβουν ότι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν έχει εργαστεί, είναι ο καταλληλότερος να τους βοηθήσει.

Κάθε νέα και κάθε νέος που ψάχνει για δουλειά οφείλει να μελετήσει όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο Κώστας Κυρανάκης. Βέβαια, δεν φαίνεται να χρειάστηκε ποτέ να συμπληρώσει επαγγελματικό βιογραφικό, αλλά αυτό είναι που κάνει ακόμα πιο χρήσιμη την ανάγνωση.Τουλάχιστον να προσέχουν τι ψηφίζουν…

Την ώρα που τα άτομα της γενιάς του μαστίζονται από την ανεργία, αυτός ο σημαντικός πολιτικός στα 32 του έγινε βουλευτής, αφού πρώτα πέρασε από πολλές πολιτικές θέσεις, με μοναδικό προσόν την κομματική ένταξη στη ΝΔ και τα «α και ου» στη ΔΑΠ.

Βέβαια, το πολιτικό του βιογραφικό είναι γεμάτο από σημαντικές στιγμές. Ας θυμίσουμε μερικές…

Η φράση «τα επιδόματα θα δίνονται μόνο σε Ελληνόπουλα» κοσμεί το βιογραφικό του νέου πολιτικού. Αφορούσε τα μέτρα για την υπογεννητικότητα, όταν ο Κ. Κυρανάκης με άφθονο ρατσισμό έγραφε στο twitter ότι το επίδομα θα δίνεται «μόνο σε Έλληνες». Απάντησε μάλιστα σε follower του που έλεγε ότι το μέτρο είναι «κίνητρο για τους γύφτους», ξεχνώντας (!) να αναφέρει ότι οι Ρομά είναι Έλληνες πολίτες με ίσα δικαιώματα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ by ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΙΝΑ: Το πλούσιο βιογραφικό του Κυρανάκη

Σε μια άλλη αλησμόνητη ρατσιστική στιγμή, ο Κ. Κυρανάκης μάς ενημέρωνε ότι βγήκε για χοιρινό σουβλάκι και μπύρα με φίλους, υπερασπιζόμενος αυτούς που διοργάνωναν μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ έξω από hot spot.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ by ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΙΝΑ: Το πλούσιο βιογραφικό του Κυρανάκη

Σε μια άλλη αντικομμουνιστική – εμφυλιοπολεμική στιγμή, ο Κ. Κυρανάκης υπερασπίστηκε την ταγματασφαλίτικη αντίληψη ότι είναι άλλο κομμουνιστές και άλλο Έλληνες. «Οι κομμουνιστές σκότωναν Έλληνες» λέει και ξαναλέει σε τηλεοπτικό πάνελ τον Μάρτιο του 2019. Μια φράση που χρησιμοποιούσαν οι πρόγονοι των Κυρανάκηδων, οι οποίοι ξέρουμε καλά και ποιοι ήταν και τι έκαναν. Αυτών σήμερα οι απόγονοι θεωρούν ότι είναι άλλο πρόσφυγες και άλλο άνθρωποι…

 

...