ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ by ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΙΝΑ: Ο καλός, ο κακός και οι κομμουνισταί

Posted on 08 Ιουνίου, 2020, 4:07 μμ
0 secs
Η καλύτερη κυβέρνηση από τότε που εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι, αν μη τι άλλο, έχει εκπληκτική επικοινωνιακή πολιτική.
Αφού προσπάθησε να πείσει ότι οι τουρίστες θα συρρεύσουν εν μέσω πανδημίας, χωρίς τεστ, έτσι για να έχει κι αγωνία, μετά έφτιαξε ζώνες επικινδυνότητας με βάση την προσβασιμότητα σε υποδομές υγείας και τη δυνατότητα ελέγχων για τον κορονοϊό. Πολύ απλά λέει «εδώ δεν σας φέραμε γιατρούς, τουρίστες περιμένετε;».
Για να μην γκρινιάζουν, όμως, κάποιοι και χαλάνε το ατσαλάκωτο κυβερνητικό ίματζ, αποφάσισαν να ανεβάσουν την παράσταση «Επίθεση στη Μύκονο». Το πιάσατε το ταξικό υπονοούμενο….
Επιβλήθηκε, λοιπόν, ένα δίμηνο λουκέτο σε μπιτσόμπαρο στη Μύκονο όπου οι ελεγκτές διαπίστωσαν συνωστισμό. Η επόμενη παράσταση είχε τον τίτλο « Ο Καλός, ο Κακός και οι Κομμουνισταί».
Στον ρόλο του καλού ο Άδωνις Γεωργιάδης, που μίλησε για το υπέρτατο αγαθό, τη δημόσια υγεία, και τους κανόνες και τις ποινές που επιβάλλονται σε όλους χωρίς εξαιρέσεις. «Γιατί μπορεί να γίνει και καμιά στραβή και φουντώσουν τα κρούσματα και να μας ρίχνουν μετά ευθύνες» σκέφτηκε ο αστέρας του τηλεμάρκετινγκ.
Στο ρόλο του κακού ο έμπειρος καρατερίστας Άρης Πορτοσάλτε που χαρακτήρισε κομμουνιστική (βρισιά για το σινάφι) την κυβέρνηση, γιατί έκλεισε το μπιτσόμπαρο στη Μύκονο. «Αυτά τα μαγαζιά ή τα ανοίγεις ή δεν τα ανοίγεις, κανόνες και μασκούλα σε αυτά τα μαγαζιά δεν γίνονται…» είπε ο κακός.
Απλοϊκό το σενάριο, αλλά πρέπει να το πιστέψουμε… Η κυβέρνηση δίνει τη μάχη του τουρισμού με ευαισθησία και δικαιοσύνη!
ΥΓ.: Μετά ήρθαν και κάτι άλλες κομμουνιστικές απειλές. Οι ιδιοκτήτες των μπαρ στη Μύκονο προειδοποιούν ότι θα κλείσουν… Αυτά γίνονται και με βλέπω για πολλοστή φορά σε σκηνή στην Ίο… Άρη Πορτοσάλτε, προστατεύστε με!
...