ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ by ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΙΝΑ: Κουρτάκη, σχώρα τους!

Posted on 12 Σεπτεμβρίου, 2020, 9:58 πμ
0 secs

Έχει κι η Νέα Δημοκρατία τα ψυχολογικά της προβλήματα. Μόνο εμείς οι κοινοί θνητοί θα νιώθουμε άσχημα με τα κακά που μας συμβαίνουν; Κι εμείς κάνουμε λάθη και κοπανάμε μετά το κεφάλι μας. Αλλά κάποια λάθη είναι μοιραία. Όπως για παράδειγμα αυτά που γίνονται και κακοκαρδίζεις το αφεντικό και μετά τρέμεις την οργή του.
Έτσι την πάτησε και η Ν.Δ. και κοτζάμ στελέχη και υπουργοί κοπανάνε τα κεφάλια τους για το τι πήγε στραβά στην ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη, για μήνυση που έχει δεχθεί από τον εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη για συκοφαντική δυσφήμηση. Και να οι συγγνώμες και οι δηλώσεις μεταμέλειας στον υπάλληλο του μεγάλου αφεντικού και να οι προσπάθειες να δικαιολογηθούν.

Έτσι είναι η Δεξιά! Από τον κ. Κουρτάκη ξέρει να ζητάει συγγνώμη. Είναι ο άνθρωπός της. Από κάποιους άλλους δεν ξέρει ούτε συγγνώμη να ζητήσει ούτε καν να τους νοιαστεί.

  • Θα ζητήσει συγγνώμη από τους άνεργους που πληθαίνουν, τους νέους που ζουν χωρίς μέλλον, τους εργαζόμενους που τους βυθίζει την ανασφάλεια;
  • Θα ζητήσει συγγνώμη από τους πρόσφυγες της Μόριας;
  • Θα ζητήσει συγγνώμη τους γονείς και τους μαθητές που η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει με το απόλυτο μπάχαλο;
  • Θα ζητήσει συγγνώμη από το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης για το ανεύθυνο άνοιγμα του τουρισμού;

Καμιά συγγνώμη δεν χωρά σε μια παράταξη που ήρθε να υπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα. Τόσοι είναι, τόσο δεξιοί και ακροδεξιοί, τόσο κοινωνικά επικίνδυνοι…

...