ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ by ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΙΝΑ: Έλα τώρα που πέσαμε από τα σύννεφα του… ΣΚΑΪ

Posted on 08 Σεπτεμβρίου, 2020, 11:30 πμ
4 secs

«Ο Όμιλος ΣΚΑΪ με την επιτυχημένη πορεία του τα τελευταία τριάντα χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν υιοθετεί, δεν ασπάζεται και δεν δέχεται λογικές, στάσεις ή συμπεριφορές που θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα ατομικά δικαιώματα και την ισότητα των φύλων» μας ενημέρωσε η ανακοίνωση του σταθμού για το εμετικό Big Brother και τόνισε ότι «πρόκειται για ένα φαινόμενο που δεν ανεχόμαστε, καθώς αντιτίθεται σε όλα όσα πρεσβεύει ο Όμιλος μας».

Είναι απορίας άξιο γιατί αισθάνθηκε την ανάγκη να πει τέτοια πράγματα το κανάλι. Είναι δυνατόν να λέει τα αυτονόητα!

Είναι δυνατόν να θεωρήσουμε ότι αυτό το κανάλι θέλησε μέσω του Big Brother να πουλήσει σκουπίδια; Αλίμονο! Αντιτίθεται σε όλα όσα πρεσβεύει. Αυτά τα κάνουν τα κανάλια που οργανώνουν έτσι τη στρατηγική τους ώστε, εκτός από πολιτικά σκουπίδια και τα fake news, την προπαγάνδα και τα ανάποδα γραφήματα, να πουλάνε και σκουπιδοπρογράμματα για να είναι δεμένο το πρόγραμμα και να έχει συνέχεια στο ύφος και το ήθος του.

Αυτά θα μπορούσε να τα κάνει ένα κανάλι που προσπαθούσε να ξεπλύνει τους νεοναζί δολοφόνους και να νομιμοποιήσει τη συμμορία της Χρυσής Αυγής. Ένα κανάλι στο οποίο, αμέσως μετά τις εκλογές του 2012, ένας τότε δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της Ν.Δ. θα καλωσόριζε τον αρχηγό των νεοναζί λέγοντας: «Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Η Χρυσή Αυγή υπάρχει εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες. Από τις τελευταίες εκλογές, μπήκε στη ζωή μας βίαια, εριστικά, δυναμικά. Απέσπασε περίπου το 7% των ψήφων του ελληνικού λαού και άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε το πολιτικό σύστημα μεταπολιτευτικά. Ποια είναι όμως η Χρυσή Αυγή; Από πού έρχεται; Τι πρεσβεύει; Τα ερωτήματα είναι ουσιώδη και θα τα συζητήσουμε απόψε με τον γενικό γραμματέα της, κύριο Νίκο Μιχαλολιάκο».

Αυτά θα μπορούσε να τα κάνει ένα κανάλι που πρωί μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα είχε έτοιμη την ετυμηγορία και υποστήριζε: «Τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο».

Αυτά θα μπορούσε να τα κάνει ένα κανάλι που στο πάνελ του ξεκαρδιζόντουσαν από τα γέλια για τη σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος μια κοπέλας.

Αυτά θα μπορούσε να τα κάνει ένα κανάλι που κανιβαλίζοντας τη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου, που μόλις τον είχαν δολοφονήσει, έβγαζε Τατιανο-δημοσκοπήσεις αίσχους.

Αυτά έχουμε τόσο βαθιά καρφωμένα στη συνείδησή μας που κάθε φορά που βλέπουμε χωματερή, μπαζότοπο, βάλτο και λάσπη ο νους μας αμέσως πάει στο συγκεκριμένο κανάλι.

Α, τι μου λέτε; Ο ΣΚΑΪ τα έκανε όλα αυτά; Ο ΣΚΑΪ που δεν δέχεται λογικές, στάσεις ή συμπεριφορές που θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα ατομικά δικαιώματα και την ισότητα των φύλων; 

 

...