Ο δημοφιλέστερος (!) υπουργός της κυβέρνησης, ο Βασιλάκης Κικίλιας, μπορεί να έχασε όλες τις υπουργικές του αρμοδιότητες, με την κοινωνία να απορεί τι τις έκανε όσο τις είχε, αλλά δεν έχασε την πίστη του στον Άγιο Βασίλη.

Ο υπουργός που βλάπτει σοβαρά την Υγεία διαβεβαίωσε την ελληνική κοινωνία ότι θα προμηθευτεί εμβόλια για τον κορονοϊό από τα τέλη Δεκεμβρίου. Μικρή λεπτομέρεια ότι δεν υπάρχει εμβόλιο. Και βγήκε και η άπιστη εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τόλμησε να διαψεύσει τον δημοφιλέστερο υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο Βασιλάκης ο Κικίλιας είναι πιστός στον Άγιο Βασίλη. Πιστεύει ότι θα του φέρει εμβόλια να μοιράσει στον πιστό λαό. Όπως όλα τα παιδάκια έστειλε νωρίς νωρίς το γράμμα του στα ξωτικά και βγήκε όλο χαρά να το ανακοινώσει.

Αυτή θα είναι η ελπίδα των παιδιών που θα πάνε στα σχολεία από 7 Σεπτεμβρίου. Θα στείλουν όλα το γραμματάκι τους με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Και τα πιο μεγάλα παιδιά, αυτά που είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την έξαρση της επιδημίας, θα κόψουν τις αμφιβολίες για τις μαγικές ικανότητες του Αγίου και θα στείλουν mail στον βοηθό του Άγιου Βασίλη.

Όσο για τις ευπαθείς ομάδες, επειδή ο υπουργός δεν πρόκανε να ενισχύσει το ΕΣΥ και τις Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, με μόνιμες προσλήψεις προσωπικού για την αντιμετώπιση των νέων αναγκών που ανέδειξε η πανδημία, ας το ρίξουν στην προσευχή.

Με 269 κρούσματα σήμερα και τέτοιους υπουργούς να κουμαντάρουν τις τύχες μας, μας περιμένουν όλους και όλες τα κέρατα του Ρούντολφ στα τέλη Δεκεμβρίου.