ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ by ΠΑΠΑΛΑΜΠΑΙΝΑ: Και τώρα που δεν φταίει η Δούρου…

Posted on 09 Αυγούστου, 2020, 10:55 πμ
1 sec

Νεκρούς άφησε πίσω της η κακοκαιρία στην Εύβοια. Για άλλη μια φορά ζούμε την οδυνηρή υπερχείλιση χειμάρρων. Για άλλη μια φορά η δύναμη του νερού συμπαρασύρει ζωές και περιουσίες.

Αν και η αποψινή τραγωδία θυμίζει εκείνη στη Μάνδρα με τα μπαζωμένα ρέματα, τα κανάλια δεν δείχνουν τον ίδιο ζήλο να την καλύψουν με ιαχές και πολύωρα ρεπορτάζ. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν απουσία του κράτους και της περιφέρειας, ενώ δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση από το πολυδιαφημισμένο 112.

Βλέπετε τώρα δεν φταίει η Δούρου και ο ΣΥΡΙΖΑ για να πιάσουν δουλειά οι πτωματοφάγοι. Αφήστε που δεν θα μάθουμε τι φοράει ο «γαλάζιος» περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, όπως τότε που μαθαίναμε για την επίτηδες αμακιγιάριστη περιφερειάρχη και διαβάζαμε τα ρεπορτάζ για το look και τα γιακαδάκια της Ρένας.

Τουλάχιστον τώρα θα μιλήσουμε για την κλιματική αλλαγή, την αυθαίρετη δόμηση, τις πυρκαγιές που ευνοούν τις πλημμύρες; Μάλλον όχι. Η ψήφιση του περιβαλλοντοκτόνου νόμου του Κωστή Χατζηδάκη έδειξε τις προθέσεις της κυβέρνησης που κάποτε ήταν τόσο… ευαίσθητη για το περιβάλλον στη Μάνδρα και το Μάτι.

 

Ένα παράδειγμα για να δείτε τι χάνουμε…

douroy y ...