Η εισαγγελέας υπεράσπισης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης δικαίωσε τον τίτλο της και πρότεινε αναστολή ποινών σε όλους τους καταδικασθέντες πλην του Ρουπακιά.

Η εισαγγελέας κ. Οικονόμου είναι η ίδια που στη δίκη του αθώου Τάσου Θεοφίλου, που έμεινε στη φυλακή 5,5 χρόνια, είχε απορρίψει κάθε σκέψη για ελαφρυντικά ή αναστολή.

Η εισαγγελέας κ. Οικονόμου είναι «αρμός της εξουσίας». Από αυτούς τους «αρμούς της εξουσίας» που άφησαν ανενόχλητη τη Χρυσή Αυγή επί δεκαετίες να εγκληματεί μέχρι που έφτασε να παριστάνει το πολιτικό κόμμα και να μπει στο κοινοβούλιο. Η Χρυσή Αυγή δρούσε, τραμπούκιζε, μαχαίρωνε, δολοφονούσε με την ανοχή του κράτους της Δεξιάς. Μην το ξεχνάμε.

Αυτούς τους «αρμούς της εξουσίας» χρησιμοποίησε και η κυβέρνηση για να διαλύσει με ΜΑΤ και την απρόκλητη ρίψη χημικών μια τεράστια αντιφασιστική λαοθάλασσα έξω από το Εφετείο της Αθήνας. Και ακολούθησαν και τα Μέσα της λίστας Πέτσα που ενορχήστρωσαν την άθλια εκστρατεία κατασυκοφάντησης της Αριστεράς για δήθεν συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή.

Πόσο δίκιο έχει το κάλεσμα για την αντιφασιστική συγκέντρωση το πρωί της Τρίτης στο Εφετείο. Οι οικογένειες των θυμάτων να μη δουν ελεύθερους τους φασίστες. Η εισαγγελική πρόταση να ανατραπεί!