Καλά πήγε κι αυτό… Προβλήματα παρουσιάζονται στην πρεμιέρα της τηλεκπαίδευσης για τα γυμνάσια και τα λύκεια. Το σύστημα κράσαρε αν και η κ. Κεραμέως είχε διαβεβαιώσει ότι όλα θα πήγαιναν ρολόι. Είναι κι αυτό σαν την επιτυχή ολοκλήρωση (σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου) των ηλεκτρονικών εκλογών των εκπαιδευτικών για τα υπηρεσιακά τους συμβούλια που είχαν απλώς μια μικρή αποχή πάνω από 90%!

Αλλά και πάλι για όλα αυτά δεν φταίει η κυβέρνηση! Εσείς φταίτε που μπαίνετε στο ίντερνετ ασκόπως και δεν αφήνετε να κάνουν τη δουλειά τους οι μαθητές.

Να πω ότι δεν σας έχουν προειδοποιήσει… Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης εγκαίρως ενημέρωσε ότι πρέπει να αποφεύγουμε τη χρήση διαδικτυακών εφαρμογών ψυχαγωγίας κατά τις ώρες αιχμής, δηλαδή από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ. Γιατί αλλιώς blackout…

Αλλά εσείς εκεί! Σας βλέπουμε! Να τα ποσταρίσματα και οι κοινοποιήσεις. Να τα αντιπολιτευτικά σχόλια. Να οι βιντεοκλήσεις! Εμ, βέβαια. Σας έδωσε η κυβέρνηση τη δυνατότητα να πάτε κομμωτήριο και θέλετε στις κλήσεις να φαίνεται και το περιποιημένο σας λουκ.

Κλείστε το ίντερνετ τώρα! Υπακούστε πάραυτα στις υποδείξεις του επιτελικού κράτους!

Μη βλέπετε εμάς. Παραμένουμε διαρκώς συνδεδεμένοι για να σας παρακολουθούμε. Σας καταγράφουμε όλους και όλες και δίνουμε αναλυτικά στοιχεία στα υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Παιδείας.

ΥΓ.: Αν συνεχίσετε να είσαστε ανυπάκουοι και να σερφάρετε αμέριμνοι, θα αναλάβει ειδική ομάδα του υφυπουργείου Προστασίας του Ίντερνετ να σας κάνει βουντού για να σας καεί το ρούτερ.