8.8 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, 2022

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΒΥ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΙΝΑ: Πετσωμένα κανάλια, η τέλεια αντιμετώπιση της πανδημίας!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΒΥ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΙΝΑ: Πετσωμένα κανάλια, η τέλεια αντιμετώπιση της πανδημίας!

Εν μέσω πανδημίας οι κυβερνήσεις σε όλη την Ευρώπη σπεύδουν να ενισχύσουν το δημόσιο σύστημα υγείας. Δειλοί και μοιραίοι απαρνιούνται τον νεοφιλελευθερισμό τους και υποκύπτουν στη σοσιαλμανία. Αντιθέτως, στην Ελλάδα η καλύτερη κυβέρνηση από την εξαφάνιση των δεινοσαύρων αντιστέκεται σθεναρά και συνεχίζει γενναία να αντιμάχεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας, έχοντας ως πρώτο μέλημά της την ενίσχυση των ιδιωτών. Ακόμα και τις ΜΕΘ που εγκαινίασε ο επιτελικός μας πρωθυπουργός στο «Σωτηρία» μετά από δωρεά της Βουλής δεν τις στελέχωσαν με προσλήψεις, αλλά με «δανεικό προσωπικό» από άλλα νοσοκομεία της Αττικής. Κρίμα που δεν ζει η Θάτσερ να τους θαυμάσει!

Άγιο είχαμε που η κυβέρνηση δεν άκουσε τους συριζομαδούρους που τους πιάνει πανικός για μια τόση δα υγειονομική κρίση. «Αν είχαμε ακούσει τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ θα είχαμε πετάξει δεκάδες εκατομμύρια», δήλωνε τέλη Σεπτεμβρίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΒΥ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΙΝΑ: Πετσωμένα κανάλια, η τέλεια αντιμετώπιση της πανδημίας!, INDEPENDENTNEWS
Με αυτή τη συνετή πολιτική, περίσσεψε τώρα ζεστό κρατικό χρήμα για τη σημαντικότερη ανάγκη. Οι κυβερνώντες μας θα στηρίξουν και πάλι όσους τους στήριξαν και τους στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Θα αποδείξουν για μια ακόμα φορά ότι δεν είναι τίποτα αχάριστοι. Ανήμερα της εθνικής μας επετείου (για να δείτε εθνικό φρόνημα διαθέτουν), ανακοίνωσαν ότι κάνουν δώρο δύο εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια για σποτάκια που κανονικά θα έπρεπε να είναι δωρεάν σύμφωνα με τη νομοθεσία περί κοινωνικών μηνυμάτων, αφού αφορούν την προστασία της δημόσιας υγείας. Αλλά τι τα θέλετε… Το κιμπαριλίκι είναι το μεγαλύτερο προσόν του Μητσοτάκη μας όταν πρόκειται για την επικοινωνιακή πολιτική.

Αν τώρα το δημόσιο σύστημα ασφυκτιά και δεν μπορεί να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες από την πανδημία που καλπάζει, τα πετσωμένα κανάλια θα σας υπενθυμίζουν την υπέρκομψη θεωρία της ατομικής ευθύνης. Εσείς θα φταίτε που νοσείτε. Πήγατε στην αντιφασιστική διαδήλωση στο Εφετείο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής (όπως διέγνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης της Προπαγάνδας, Άδωνις Γεωργιάδης), πήγατε στις δουλειές σας με λεωφορεία, τρόλεϊ και μετρό, αντί να πάτε με τα πόδια, θέλατε να κάνετε παιδιά για να δημιουργείται συνωστισμός στις σχολικές αίθουσες…

Αλλά και πάλι, η φιλεύσπλαχνη κυβέρνηση, σας νοιάζετε. Αν είσαστε ανεύθυνοι και νοσήσετε, αν νιώθετε ύποπτα συμπτώματα, ανοίξτε το Mega, το Open, τον ANT1, τον ΣΚΑΪ, το Star ή τον Αlpha και παρηγορηθείτε. Δείτε πόσο καλά τα πάει ο Μητσοτάκης μας, πόσο αποτελεσματική είναι η κυβέρνησή του. Η προπαγάνδα θα απογειώνεται μαζί με τα κρούσματα και θα δημιουργεί ευεξία στους νοσούντες.

Για τα έκτακτα περιστατικά τηλεφωνήστε σε αρχισυντάκτες και παρουσιαστές ειδήσεων. Θα σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές για νοσηλεία στο σπίτι με αυξημένη τηλεθέαση και σωστή διατροφή. Άλλωστε, σύμφωνα με έρευνα του Petsas University of Maximou, οι σούπες με τροφή για παπαγάλους θωρακίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα και αντιμετωπίζουν τις λοιμώξεις από αντιπολιτευτικούς συριζοϊούς.

Check out our other content

Check out other tags:

Most Popular Articles

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Αρέσει σε %d bloggers: