Πώς τον πετσόκοψε έτσι τον τρισμέγιστο υπουργό Προστασίας (των Ανοιχτών Παράθυρων) του Πολίτη ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς; Είναι δυνατόν ο νεοναζί να διαφεύγει της σύλληψης από τη δαιμόνια αστυνομία του κ. Χρυσοχοΐδη που δεν σηκώνει… μαθητή στο σπαθί της;

Δεν ήταν η ΕΛ.ΑΣ. που μας ανακοίνωσε με ταρατατζούμ ότι έχει καταστρώσει σχέδιο και επιτηρεί όλους τους νεοναζί εγκληματίες; Δεν μας έλεγαν ότι  με την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου θα γίνουν άμεσα συλλήψεις;

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο Χρήστος Παππάς χρησιμοποιεί μεταμφιέσεις για να τους δυσκολέψει. Το κόλπο με την ξανθιά καούκα είναι παλιό και ξαναπαιγμένο.

Εκτός αν η ΕΛ.ΑΣ. έχει κλείσει συμβόλαιο με τη NETFLIX να γυριστούν οι επιχειρήσεις της μεταξύ Αττικής και Ιωαννίνων, στα τέσσερα σπίτια, που είχε δηλώσει ο υπαρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης. Να γίνουν σίριαλ οι συγκλονιστικές στιγμές και να το δούμε τις κρύες νύχτες του κορονοχειμώνα.

Δεν αποκλείεται επίσης ο νεοναζί Παππάς να αφέθηκε να γίνει καπνός, ώστε η σύλληψη του από την αστυνομία να αποτελέσει και ένα αντικαπνιστικό μήνυμα. Όλα είναι ικανός να τα έχει σκεφτεί ο κ. Χρυσοχοΐδης μας.

Βέβαια τα χαλάνε λίγο οι δηλώσεις του συνηγόρου του υπαρχηγού της ναζιστικής οργάνωσης, Περικλή Σταυριανάκη, που ανέφερε ότι ήταν αποφασισμένο να διαφύγει της σύλληψης, καθώς ο Παππάς θεωρεί ότι δεν χρειάζεται να εκτίσει την ποινή του, γιατί μπορεί στο Εφετείο να δικαιωθεί (!).

Δεν πειράζει πάντως. Η πανδημία θέλει και λίγο σασπένς. Μπορεί ο κ. Χρυσοχοΐδης μας να πιστεύει ότι ο χρυσαυγίτης θα συλληφθεί σε κάποιο συλλαλητήριο. Μαθητικό, αντιφασιστικό, απεργιακό, συλλαλητήριο να ‘ναι. Δεν μένει, άλλωστε, στο Κουκάκι, που η ΕΛ.ΑΣ. έχει και εμπειρία από τον κ. Ινδαρέ. Ούτε πρόσφυγας είναι να έχουν τεχνογνωσία οι αστυνομικοί στην… εξουδετέρωση.

ΥΓ.: Οι αστυνομικοί είναι αμείλικτοι σε άλλου τύπου συλλήψεις. Όταν νεοναζί τραμπουκίζουν φωτορεπόρτερ έχουν μια πιο αβρή, παθητική στάση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Επίθεση νεοναζί σε φωτορεπόρτερ έξω από το σπίτι του Μιχαλολιάκου