ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΒΥ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΙΝΑ: Γιατί δεν ρωτάτε τον Μαστοράκη για το Πολυτεχνείο;

Posted on 12 Νοεμβρίου, 2020, 8:37 μμ
0 secs

Το έργο παλιό και χιλιοπαιγμένο. Όταν η δεξιά βρίσκεται σε αδιέξοδο, εν προκειμένω ο κ. Μητσοτάκης, γυρνάει πίσω στα παλιά τεφτέρια και επιχειρεί να ξαναγράψει την Ιστορία.

Ο μικρός, λοιπόν, εξόριστος της χούντας, δήλωσε σήμερα ότι στο Πολυτεχνείο υπήρχαν πολίτες όλων των παρατάξεων. «Πρέπει να τελειώνουμε με τα ιδεολογικά άβατα» άστραψε και βρόντηξε ο Μωυσής. 

Προφανώς είχε κατά νου αστυνομικούς, ΚΥΠατζήδες, παρακτατικούς που συμμετείχαν ακροβολισμένοι στους γύρω δρόμους τις μέρες της εξέγερσης του 1973.

Επίσης, είχε κατά νου τους δικούς του βουλευτές:

  • Τον τσεκουράτο κ. Βορίδη που είχε την τιμή να βρεθεί στην ηγεσία της νεολαίας του δικτάτορα.
  • Τον κ. Γεωργιάδη, τον γνήσιο θαυμαστή του Παττακού, που ως βουλευτής του ΛΑΟΣ ήταν ανοιχτά αρνητής των νεκρών του Πολυτεχνείου και δήλωνε σε όλους τους τόνους ότι η χούντα ήταν ευλογία για την οικονομία.
  • Τον κ. Μπογδάνο, που ως δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ δήλωνε ότι η εξέγερση του Πολυτεχνείου φταίει για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Επειδή υπάρχουν κάποιοι που βγήκαν στα σόσιαλ μίντια και λοιδορούν τον πρωθυπουργό, δεν θα ήταν κακό να κληθεί ο έγκριτος δημοκράτης δημοσιογράφος, Νίκος Μαστοράκης, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς έχει προσωπική εμπειρία από την αξέχαστη δημοσιογραφική κάλυψη των γεγονότων της εποχής.

Αν θέλει ο Μπογδάνος τον βρίσκει…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΒΥ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΙΝΑ: Γιατί δεν ρωτάτε τον Μαστοράκη για το Πολυτεχνείο; ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΒΥ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΙΝΑ: Γιατί δεν ρωτάτε τον Μαστοράκη για το Πολυτεχνείο; ...