ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΒΥ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΙΝΑ: #βοηθάω_τον_ΣΚΑΪ

Posted on 07 Οκτωβρίου, 2020, 8:27 μμ
11 secs

Σήμερα, ημέρα της ιστορικής απόφασης για την εγκληματική οργάνωση, για το νεοναζιστικό μόρφωμα που παρουσιαζόταν ως πολιτικό κόμμα, τα κανάλια μιλούν για αδίστακτους δολοφόνους και ανακάλυψαν ότι απειλήθηκε η δημοκρατία.

Κι όμως… Το αυγό του φιδιού επωάστηκε όχι μόνο στα ανατριχιαστικά ρατσιστικά πογκρόμ, τις επιθέσεις εναντίον αντιφασιστών, αριστερών και μεταναστών αλλά και από την ανοχή που απολάμβαναν οι φασίστες από τμήματα του κρατικού μηχανισμού και κυρίως της αστυνομίας, αλλά αυτό κανένα ρεπορτάζ τους δεν το αποκάλυψε.

Κι όμως… Τα ΜΜΕ έφτιαξαν το προφίλ των νεοναζί δολοφόνων πότε με πολιτικές συνεντεύξεις και πότε με λάιφ στάιλ αφιερώματα σε εκπομπές και δημοσιεύματα.

Κι όμως… Τα δελτία ειδήσεων έδειχναν τους «φιλεύσπλαχνους» νταήδες της Χρυσής Αυγής που περνούσαν τις γιαγιάδες απέναντι και προστάτευαν τα γηρατειά από τους «αδίστακτους» μετανάστες.

Απορία… Ο ΣΚΑΪ που τώρα εκφράζει με κάθε τρόπο την ιερή του αγανάκτηση για τη δράση της Χρυσής Αυγής, δεν βρήκε στο αρχείο του πλάνα από κάποια συνέντευξη του «αρχηγού πολιτικού κόμματος» σε εκπομπή του, σε εκπομπή του νυν βουλευτής της Ν.Δ., Κωνσταντίνου Μπογδάνου;

Κρίμα να χάνεται τέτοιο αρχειακό υλικό, κυρία Κοσιώνη μου!

...