Ποιον κωδικό βάζουμε για να πάμε στα εποχικά καταστήματα

Posted on 04 Δεκεμβρίου, 2020, 9:08 πμ
2 secs

Τα καταστήματα εποχικών ειδών σηκώνουν ρολά για να υποδεχθούν τους καταναλωτές που θέλουν να αγοράσουν στολίδια για να δώσουν χριστουγεννιάτικο τόνο στα σπίτια τους και να τονώσουν λίγο το πεσμένο ηθικό από την κούραση που έχει επιφέρει το παρατεταμένο lockdown.

Τη Δευτέρα στις 7 του Δεκέμβρη λοιπόν, ανοίγουν τα εποχικά καταστήματα στα οποία θα πηγαίνουν οι καταναλωτές αποστέλλοντας SMS στον κωδικό 2 στο 13033.

Τα παιχνιδάδικα που είναι ενταγμένα σε εμπορικά κέντρα δεν θα ανοίξουν στις 14 μαζί με τα υπόλοιπα καταστήματα του λιανεμπορίου.

Τα υπόλοιπα περιφερειακά καταστήματα παιχνιδιών καθώς και οι μεγάλες αλυσίδες που διαθέτουν αυτόνομα καταστήματα κι όχι σε mall, εμπορικά κέντρα κι εκπτωτικά χωριά, θα ανοίξουν κανονικά μαζί με το υπόλοιπο λιανεμπόριο.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, στις 7 Δεκεμβρίου ανοίγουν τα εποχικά καταστήματα, στις 14 το λιανεμπόριο αρχικά με τα μικρά μαγαζιά κι όσο περνούν οι ημέρες θα ανοίξουν και τα μεγάλα πολυκαταστήματα, τα σχολεία παραμένουν κλειστά μέχρι τουλάχιστον τις 7 Γενάρη, με το άνοιγμά τους ακόμα και τότε να είναι στον «αέρα», ενώ απαγορεύονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους.

 

...